CES / NOTICIES

Néstor Querol: "He decidit apostar pel CE Sabadell pel projecte, perquè sé que estan treballant molt bé"

Innovadora presentació de l'últim fitxatge arlequinat al CN Sabadell

El Centre d'Esports Sabadell segueix innovant amb les seves presentacions de jugadors. L'últim en arribar, Néstor Querol, ha estat presentat davant dels mitjans a l'altre gran club de la ciutat, el Club Natació Sabadell, que ha obert les seves portes de Can Llong perquè l'ex del Badalona CF acabés, fins i tot, fent-se una remullada.

  • “L’any passat em vaig quedar amb moltes ganes de jugar al CE Sabadell i aquest any m’han donat l’oportunitat. Els agraeixo la confiança que han dipositat en mi, tant al director esportiu com al president i el cos tècnic, i vinc a demostrar que puc jugar aquí”.
  • “He tingut diferents ofertes que també eren importants però he decidit apostar pel CE Sabadell pel projecte, perquè sé que estan treballant molt bé i crec que és una ciutat i un camp històric. El club està avançant poc a poc i serà la decisió correcta”.
  • “La meva posició natural és extrem esquerre però la temporada passada vaig jugar de segon davanter i davanter, i em vaig trobar molt a gust. Vinc aquí a treballar molt, a ajudar a l’equip i si puc aportar gols, per a mi seria una alegria molt gran”.
  • “Hi ha moltes ganes d’estar a dalt. Nosaltres treballarem per anar jugant cada setmana a guanyar els partits i després veurem on estem. El CE Sabadell ha d’estar a dalt i amb aquesta responsabilitat vinc jo”.
  • “Conec a molta gent que ha treballat amb ell (Seligrat) i m’han donat molt bones referències. Crec que és important que l’entrenador aposti pel jugador perquè dóna confiança”.

CES / Agenda

14 DES

Divendres 10:30 Olímpia

Entrenament

Porta tancada

15 DES

Dissabte 09:00 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell