CES / NOTICIES

Nico Delmonte: "L'únic que demanaria a l'afició és que no perdin l'esperança i que ens segueixin donant suport"

El futbolista argentí del Sabadell explica que queda marge a la Lliga per mirar cap amunt

13/02/2019

El jugador del Centre d'Esports Sabadell, Nico Delmonte, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l'equip disputarà la 25a jornada de Lliga diumenge (17h) contra el Villarreal 'B' a la Nova Creu Alta.

Reflexió sobre la derrota a Ontinyent: "És evident que va ser una derrota dura. Teníem moltes ganes de tornar a entrenar i debatre entre tots el que va passar. No vam saber reaccionar després de la remuntada i això no és bo".

Els números a fora i a casa: "Rebre tants gols a fora i tan pocs a casa demostra un desequilibri evident. Tots els detalls són revisables i hem de treballar per igualar les prestacions".

Polivalència al camp: "Sempre he jugat de pivot defensiu però en els últims tres anys a Espanya he jugat de central. Em sento còmode en les dues posicions. Vull ajudar l'equip en la posició que el míster cregui que puc aportar més. 

La classificació: "Els equips de la zona alta s'estan deixant punts i els que tenim per sota estan sumant en les últimes jornades. Nosaltres hem de sumar de tres en tres sense mirar la classificació. Quan passin més jornades ja veurem quin ha de ser l'objectiu".

Tram final de temporada: "L'únic que demanaria a l'afició és que no perdin l'esperança i que ens segueixin donant suport, nosaltres volem treure la situació endavant. Hi ha marge per mirar cap amunt". 

CES / Agenda

27 MARÇ

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

28 MARÇ

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

29 MARÇ

Divendres 10:30 Olimpia

Entrenament

Porta oberta

30 MARÇ

Dissabte 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

31 MARÇ

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada31 SABADELL - Valencia Mestalla

07 ABR

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada32 CF Badalona - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell