CES / NOTICIES

Nico i Antonio: pilots d'avió per un dia

L'Aeroclub de Sabadell ha estat l'escenari de la presentació de les dues últimes incorporacions del CE Sabadell

Tornar

El Centre d'Esports Sabadell continua amb les presentacions de futbolistes en llocs emblemàtics de la ciutat. Avui ha estat el torn per les dues últimes incorporacions arlequinades: Nico Delmonte i Antonio Domínguez. Aquest cop l'escenari escollit ha estat l'Aeroclub de Sabadell, el més gran d'Europa amb més de 1.000 socis pilots i on els dos futbolistes, a banda de la presentació, han pogut provar un simulador de vol. El Nico i l'Antonio han rebut una classe de vol i posteriorment han pilotat el simulador per conèixer Sabadell des de l'aire. L'acte de presentació de les dues incorporacions ha comptat amb la presència de la Vicepresidenta del club, Ana Navés i el director general, Bruno Batlle. 

Antonio Domínguez: "El Sabadell és un club amb ambició que té clar el que vol i per això he vingut aquí".

Domínguez: "El míster em va trucar, és un entrenador que sap el que vol: que l'equip lluiti per coses maques i em va convèncer per venir".

Domínguez: "A Segona Divisó vaig jugar a la banda dreta però aquest últims anys he jugat més al mig, m'hi he trobat molt còmode en aquesta posició però jugaré on el míster necessiti".

Domínguez: "Hem d'anar partit a partit, tenim una plantilla competitiva per acabar en amunt".

Nico Delmonte: "He tingut alguns companys que han tingut el míster d'entrenador i m'han parlat molt bé d'ell, el míster em va convèncer ràpid per venir aquí".

Delmonte: "Arribo en forma perquè havia entrenat amb els companys i si el míster em necessita estaré preparat per jugar contra el Barça B".

Delmonte: "El repte d'encaixar menys gols és de tot l'equip, hem de reduir els marges d'error i competir contra el Barça B per deixar la porteria a zero".

Delmonte: "L'objectiu amb el que arribo és lluitar per acabar a la zona alta, el sabadell és un club gran amb història i tenim l'exigència de lluitar per coses grans". 

Fotografia: Críspulo Díaz

CES / Agenda

28 ABR

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada35 SABADELL - CD Castellón

05 MAI

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada36 CD Alcoyano SAD - SABADELL

12 MAI

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada37 SABADELL - SD Ejea

19 MAI

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada38 UE Olot - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell