CES / NOTICIES

Omplim la Nova Creu Alta de solidaritat

El CE Sabadell i les entitats Sabadellenques El Rebost Solidari i Creu Roja uneixen esforços. Durant aquesta setmana i fins al diumenge 11 de desembre, coincidint amb el partit que el primer equip jugarà a casa davant l'AE Prat (16:30 h) es farà un recapte solidari d'aliments i de joguines.

El CE Sabadell i les entitats Sabadellenques El Rebost Solidari i Creu Roja uneixen esforços.
Durant aquesta setmana i fins al diumenge 11 de desembre, coincidint amb el partit que el primer equip jugarà a casa davant l'AE Prat (16:30 h) es farà un recapte solidari d'aliments i de joguines. Per cada quilogram de menjar s'obtindrà a canvi dues entrades de la zona general per poder presenciar el partit, com també en portar una joguina. Cal recordar que els aliments han de ser de llarga durada, així com paquets d'arròs, sucre, pasta, ampolles d'oli... Pel que fa a les joguines han d'estar en bon estat o noves, i que no siguin de temàtica bèl·lica o similar.

Les oficines de la Nova Creu Alta seran un punt de recollida dels aliments i joguines. El mateix dia de partit Creu Roja i El Rebost habilitaran dos punts de recollida als voltants de l'estadi, un a la porta número 5 amb l'accés a general i un altre a la porta de Tribuna, on es podran recollir també les entrades pel partit. Les oficines del club romandran obertes de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h durant el matí i de 16:00h a 18:30h de la tarda.Dimarts 6, dia de la Constitució i dijous 8 dia de La Immaculada, l'oficina estarà tancada. Els divendres amb partit del primer equip fora de casa l'horari d'oficina serà de 09:00h a 15:00h de la tarda.

Amb aquesta iniciativa el CE Sabadell vol animar als seus socis a col·laborar per poder ajudar als qui més ho necessiten aquest nadal i mostrar la seva cara més solidària.

CES / Agenda

17 OCT

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

17 OCT

Dimecres 16:00 Olímpia

Entrenament

.

18 OCT

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

19 OCT

Divendres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

20 OCT

Dissabte 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

21 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell