CES / NOTICIES

Óscar Rubio: "La línia a seguir és aquesta i el normal és que guanyem"

El lateral dret arlequinat ha comparegut avui en roda de premsa

  • "Als altres partits no vam gaudir de gaires ocasions tot i estar sòlids defensivament, però en l'últim partit el gol va ser un accident i si el partit hagués acabat 0-3 o 0-4, a ningú li hagués estranyat. Això és futbol i si no mates els partits, et pot passar el que va passar l'altre dia. Però la línia a seguir és aquesta i el normal és que guanyem".
  • "Estaria més preocupat si no generéssim ocasions. Si generes, acaben entrant. Poc a poc, Arthuro i Jérémy estan entrant en la dinàmica del grup i acabarà sortint".
  • "Sumar de tres en tres és l'important. Ens hem de fer forts a casa, hem de guanyar ja al nostre estadi i amb aquesta il·lusió hem començat així la setmana".
  • "Els equips que estan a dalt ho basen tot en la solidesa defensiva. Nosaltres portem tres gols en contra: un en pròpia porteria i els dos que vam encaixar al camp de l'Hèrcules estàvem amb un home menys. És fonamental ser un equip solidari, on tothom es fica el mono de treball i això es reflexa als partits".
  • "Jo vaig venir amb la idea que era un projecte ambiciós, on es volien fer coses per estar a dalt. El que em van dir, ho he vist. Quan hi ha tanta gent nova, els inicis són una mica complicats però hi ha un molt bon grup i una victòria ens donarà molta moral per tirar cap endavant".
  • "A Segona B no hi ha cap partit senzill. Qualsevol jugada et marca un partit i això ho sabem. Hem de fer les coses molt bé per aconseguir la victòria i, a vegades, ni això et val. Veig a la gent molt animada i estic molt tranquil perquè sóc dels que pensa que es juga com s'entrena".

CES / Agenda

21 JUL

Dissabte09:30Nova Creu Alta

Entrenament

 

23 JUL

Dilluns09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

23 JUL

Dilluns19:00Olímpia

Entrenament

 

24 JUL

Dimarts09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres09:30Nova Creu Alta

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres20:00Mpal Palamós-Costa Brava

Palamós CF - CE Sabadell

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell