CES / NOTICIES

Presentació del llibre 'Nova Creu Alta, 50 años de pasión arlequinada'

Tindrà lloc el pròxim dimarts 17 d'octubre (19:30h) a l'estadi creualtenc

La presentació del llibre 'Nova Creu Alta, 50 años de pasión arlequinada', escrit pel soci, estadístic i delegat del filial del club, Miguel Ángel Rodríguez, ja té data. Serà el pròxim dimarts 17 d'octubre, a les 19:30 hores, en un acte que serà obert a tot el públic i que tindrà lloc a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta. La presentació anirà a càrrec del periodista de Ràdio Sabadell i autor del pròleg del llibre, Sergi Garcés. També s'espera la presència de les llegendes del club Lino Gutiérrez i Genís Garcia.

'Nova Creu Alta, 50 años de pasión arlequinada' tracta de fer un recorregut del mig segle de vida de l'estadi creualtenc, des de la seva construcció i inauguració l'any 1967, passant pels seus partits més recordats i els derbis contra el Terrassa, fins a l'actualitat mitjançant dades estadístiques, curiositats i, sobretot, imatges que il·lustren els 50 anys del 'Temple'.

Els exemplars del llibre es poden adquirir a les oficines de l'estadi a un preu de 25 euros per a socis i 27 euros per a no socis, i el pagament s'ha de fer en efectiu. També es pot comprar a Escribà Assessors (Av. Onze de Setembre, 83) i a Clínica Dental La Palma (C. La Palma, 44).

Per contactar en privat amb l'autor, es pot fer a través del següent correu: 50novacreualta@gmail.com.

CES / Agenda

13 DES

Dijous 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

14 DES

Divendres 10:30 Olímpia

Entrenament

Porta tancada

15 DES

Dissabte 09:00 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell