CES / NOTICIES

Presentat el llibre 'Nova Creu Alta, 50 años de pasión arlequinada'

La sala de premsa Miguel Quereda de l'estadi s'ha quedat petita

La sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta s'ha omplert de gom a gom per a la presentació del llibre 'Nova Creu Alta, 50 años de pasión arlequinada', escrit pel soci, estadístic i delegat del filial del Centre d'Esports Sabadell, Miguel Ángel Rodríguez, i que tracta de fer un recorregut del mig segle de vida de l'estadi creualtenc a través dels seus partits més recordats, estadístiques, curiositats i imatges.

L'acte ha estat conduït pel periodista de Ràdio Sabadell i autor del pròleg del llibre, Sergi Garcés, i ha comptat amb la presència de dues llegendes del club com són Lino Gutiérrez i Genís Garcia. Tant Lino com Genís han coincidit en recordar els ascensos com els moments més bons de les seves respectives carreres. "Venia amb el meu pare a veure aquells jugadors que per mi eren déus", ha comentat Lino.

Rodríguez ha reconegut que actualment "hi ha molts pocs llibres que parlin del Sabadell i volia omplir una mica aquest buit". Es tracta d'una peça de col·leccionista per a tot arlequinat i, com bé ha remarcat l'autor, és una obra amb la qual, d'aquí a uns anys, els aficionats "poden apropar-se a l'estanteria per repassar el que han estat els 50 anys de la Nova Creu Alta".

Recordem que els exemplars del llibre es poden adquirir a les oficines de l'estadi a un preu de 25 euros per a socis i 27 euros per a no socis, i el pagament s'ha de fer en efectiu. També es pot comprar a Escribà Assessors (Av. Onze de Setembre, 83) i a Clínica Dental La Palma (C. La Palma, 44).

Per contactar en privat amb l'autor, es pot fer a través del següent correu: 50novacreualta@gmail.com.

Imatges: Sandra Dihör.

CES / Agenda

19 DES

Dimecres 10:30 Olímpia

Entrenament

Porta oberta

20 DES

Dijous 10:00 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

21 DES

Divendres 10:30 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell