Punt agredolç

CD Atlètic Balears: Vicenç, Vich (Casares, 77’), Wiemann, Manu, Biel Guasp (Rodri, 89’), Esteban, Juanjo, Malik, Chando, Fullana, Rubén.

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Forniés, Alcañiz, Pol, Adri, Marc Fdez (Sandro, 63’), Batanero, Manel (Pirulo, 81’), Agus, Eloy (Yeray, 63’).

Gols: 1-0, Juanjo (11’); 1-1, Batanero (20’); 1-2, Marc Fdez (37’); 2-2, Rubén (69’); 2-3, Pirulo (86’); 3-3, Rubén (94’).

Àrbitre: Raúl Chevet García (col·legi andalús). Ha amonestat els locals Fullana, Biel Guasp i Chando, i els visitants Alcañiz i Pol. Ha expulsat per doble amonestació el visitant Pastells.

Estadi: Son Malferit.

Final cruel el que s’ha viscut en la primera visita de la història del Centre d’Esports Sabadell a Son Malferit. Un gol de rebot del CD Atlètic Balears en la darrera acció del partit ha evitat que el conjunt arlequinat sumés la sisena victòria en els últims vuit compromisos, tot i jugar tota la segona part amb un home menys i tot i avançar-se en el 86’ amb un gol de Pirulo. L’empat deixa els de Miguel Álvarez amb 52 punts i segueix sense valer per accedir a les posicions de Copa del Rei.

Repetint el guió de fa set dies a Lloseta, ha començat dominant l’equip local i això s’ha traduït en el primer gol, una bona diana de Juanjo després de retallar a la frontal i connectar un xut que ha rebotat a la cama d’Adri Díaz i que ha fet despistar Craviotto, entrant la pilota ajustada al pal.

El marcador advers ha fet reaccionar el Sabadell, que s’ha tret la pressió de sobre i ha mostrat el joc habitual de les últimes jornades. L’empat només ha trigat nou minuts en arribar amb un xut de falta directa de Batanero que ha anat a l’escaire de la porteria de Vicenç.

Els homes de Miguel Álvarez han avançat línies i han portat el domini en el joc buscant accions de combinació. En un d’aquests intents ha arribat el golàs de Marc Fernández, el novè de la temporada. Agus Medina, amb un barret, ha habilitat l’extrem arlequinat, qui ha engaltat un xut tal com venia que ha picat a la base del pal dret i ha acabat al fons de la xarxa.

Tot ha canviat només començar el segon temps. Pastells ha vist la segona groga i el Sabadell ha hagut de remar en contra durant gairebé 45 minuts. Els de Cristian Ziege han tancat el conjunt arlequinat a la seva àrea, que ha intentat generar perill en alguna tímida contra. La insistència ‘balearica’ ha acabat amb el 2-2 a l’equador del segon temps. Rubén ha rematat a boca de canó una centrada de Fullana després de servir ràpid una falta.

Però encara havia d’arribar el final de bojos. A quatre minuts per acabar el temps reglamentari, Forniés ha assistit a Pirulo a l’interior de l’àrea i el migcampista arlequinat, que havia ingressat al terreny de joc poc abans, ha connectat un xut potent al pal esquerre de la porteria de Vicenç. Quan semblava que els tres punts tornarien en avió a Sabadell, l’Atlètic Balears s’ha trobat amb el 3-3 en l’últim minut: una primera rematada que ha picat en el peu de Rubén i s’ha introduït a la porteria de Craviotto.

Un gerro d’aigua freda per finalitzar l’últim desplaçament de la temporada que, tot i això, ha de servir perquè la Nova Creu Alta acomiadi l’equip el pròxim dissabte (18h) contra el Valencia Mestalla premiant l’esforç de l’equip en aquestes darreres jornades i que l’objectiu de la Copa segueixi viu amb els tres punts de l’última setmana contra l’Huracán.

Imatge: Roger Benet.