Puntàs de play-off

CE Sabadell ‘B’: Sergio, Estellés (Español, 71′), Guillem, Pol, Alba, Josep, Cesc, Ferreira, Civil, Max (Joel, 68′), Ñito (Diego, 46′).

CF Montañesa: Tato Burgada, Jose Santos, Segarra, Uri Escabros, Aleix, Ruben, Juanlu (Josu, 63′), Dani Sanchez, Jandro, Pedro (Joel, 76′), Velillas (Iván Romano, 82′).

Gols: 0-1, Pedro (43′); 1-1, Civil (85′).

Àrbitre: Cristian López Carballo (Maresme). Ha amonestat els locals Ferreira, Estellés, Civil, Guillem, Josep i Español, i els visitants Segarra, Pedro, Jose Santos, Uri Escabros, Josu, Rubén i Joel. Ha expulsat amb vermella directa el local Pol i per doble amonestació el local Alba.

Estadi: Pepín Valls. 200 espectadors.

Matí amb caire èpic el que s’ha viscut al Pepín Valls de Castellar. El filial del Centre d’Esports Sabadell s’ha hagut de sobreposar a un arbitratge més que discutible, a dues expulsions i a una lamentable agressió a Max Marcet per rescatar un punt contra el CF Montañesa (1-1). Els homes de José Solivelles, a més, s’han beneficiat de la derrota del Vilafranca a Peralada per escalar a la quarta posició amb 54 punts i tornar novament a les places que donarien accés a la promoció d’ascens.

El ‘B’ arlequinat ha completat uns primers 40 minuts molt acceptables, buscant la velocitat dels homes d’atac per generar perill. Cesc, Max i Civil han disposat de bones oportunitats per obrir la llauna però tot s’ha torçat en els últims cinc minuts. Dani Sánchez ha avisat amb un xut al travesser i, en l’acció següent, l’àrbitre ha enviat Pol a la dutxa abans d’hora després de cometre un penal molt dubtós i considerar que era l’últim home quan Álex Alba arribava a creuar-se. Velillas l’ha enviat al pal però, abans del descans, la ‘Monta’ s’ha avançat en el marcador aprofitant que el filial estava desubicat. Pedro ha enviat al fons de la xarxa una rematada des de la petita.

El filial ha sortit encara més motivat dels vestidors i ha seguit dominant la possessió i posant les ocasions davant la passivitat visitant. Tot podria haver canviat a l’equador del segon temps si l’àrbitre hagués vist un brutíssim cop de puny que ha rebut Max a l’ull per part d’un defensa dels de Nou Barris quan la pilota estava en joc però a uns metres de l’acció. L’extrem arlequinat ha hagut de ser substituït davant la impotència de la jugada. La insistència ha tingut premi a cinc minuts del final i en un córner. Xavi Civil, en estat de gràcia després del ‘hat-trick’ a Sant Andreu, ha saltat més que ningú al segon pal i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un cop de cap inapel·lable.

Encara podria haver fet el segon el Sabadell ‘B’ si Ferreira hagués arribat a una falta lateral d’Español però el marcador no s’ha mogut més i els de Solivelles, que han acabat amb nou per l’expulsió d’Alba, han rescatat un punt en un esforç titànic. La setmana que ve tocarà sobreposar-se a les nombroses baixes al camp del Cerdanyola.