Remuntada de tots

Els tres punts s’han quedat a la Nova Creu Alta. L’equip s’ho mereixia i avui el caràcter, l’ambició, la perseverança, la confiança i l’empenta de l’afició han servit per aconseguir la victòria a l’estadi davant de l’afició. La primera part ha estat condicionada pel gol matiner blanc-i-blau que ha sorprès el Sabadell. La segona meitat ha començat amb el mateix guió, gol de l’Espanyol ‘B’ als primers minuts però els arlequinats hi han cregut fins al final i han obtingut premi: dos gols d’Aleix Coch i un d’Antonio Domíngue per completar la remuntada i posar dempeus la Nova Creu Alta. El tècnic Toni Seligrat ha donat entrada en l’onze inicial a Cobo, Felipe i Josu per Nico (sancionat), Adri Cuevas i Néstor.

Primera oportunitat per a l’Espanyol ‘B’ i gol perico. Es repetia la situació que està acompanyant al Sabadell aquest inici de temporada. Després d’uns minuts de desconcert pel gol matiner blanc-i-blau, el Sabadell s’ha posat a la feina per igualar l’electrònic. Carlos Cobo per la banda esquerra ha general les dues ocasions més perilloses dels arlequinats a la primera meitat, primer amb una centrada lateral que no ha pogut arribar per molt poc Arturo i, després, amb una arribada en profunditat que no ha pogut definir el lateral arlequinat. Això sí, abans del descans, una rematada de cap en pròpia porteria del defensa visitant Damià hauria pogut donar el gol de l’empat al Sabadell.

La segona meitat ha començat amb el mateix guió, gol de filial blanc-i-blau només començar i el marcador començava a preocupar. Seligrat ha mogut la banqueta: doble canvi, Néstor i Adri Cuevas han substituït Cobo i Gato. I només cinc minuts després, una llançament de córner de Felipe l’ha aprofitat Aleix Coch per marcar des de dins l’àrea petita i donar oxígen als arlequinats. Els jugadors i l’afició hi han cregut i al minut 78 ha tornat a aparèixer Coch alçant-se per sobre tota la defensa perica per empatar el partit i marcar el seu quart gol aquesta temporada. Els tres punts s’havien de quedar a l’estadi i el Sabadell s’ha bolcat per, com deia Toni Seligrat en la roda de premsa del divendres: “fer feliç a l’afició”. Al minut 79 entraria l’heroi del partit, Antonio Domínguez. El futbolista arlequinat ha conduït la pilota a la zona de tres quarts, s’ha perfilat per xutar amb la seva cama esquerra i ha enviat la pilota al fons de la porteria blanc-i-blava. La màgia ha aparegut sobre la gespa de la Nova Creu Alta. Tres punts i primera victòria de la temporada a la Nova Creu Alta. Una victòria de tots: equip i afició. El proper partit del Sabadell serà diumenge que ve (12h) al camp de l’Ebro, derbi arlequinat.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Aleix Coch, Valentin, Cobo (Adri Cuevas, 56′), Gato (Néstor Querol, 56′), Pedro Capó (Antonio Domínguez, 79′), Ángel, Josu, Felipe Sanchón i Arturo.

RCD Espanyol ‘B’: Adri López, Víctor Gómez, Iago, Lluís, Pedrosa, Moha, Pol Lozano, Damià, Carles Soria, Ferran Brugué  i Víctor.

Gols: 0-1 (Moha, 2′), 0-2 (Carles Soria, 50′), 1-2 (Aleix Coch, 63′), 2-2 (Aleix Coch, 78′), 3-2 (Antonio Domínguez, 93′).

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (col·legi tinerfeny). Ha amonestat els arlequinats Aleix Coch, Felipe Sanchón, Óscar Rubio i Arturo.

Estadi: Nova Creu Alta, 2.405 espectadors.

Fotografia: Críspulo Díaz.