CES / NOTICIES

Renovat l'acord de col·laboració amb el Club Tennis Sabadell

Totes dues entitats, de les més importants de Sabadell a nivell esportiu, sumen esforços des de fa anys

El Centre d’Esports Sabadell FC i el Club Tennis Sabadell han renovat aquesta setmana l’acord de col·laboració que estarà vigent durant la temporada 2017-18.

L’accionista del CE Sabadell, Bruno Batlle, la directora de marketing, Ana Navés, el president del Club Tennis Sabadell, Lluís Duran, i el seu vicepresident, Josep Tudela, han estat els encarregats de formalitzar-lo a les magnífiques instal·lacions del Club Tennis Sabadell.

Ambdues entitats esportives col·laboren des de fa anys i els seus socis se’n beneficiaran novament amb una sèrie d’avantatges que s’aniran activant. Els jugadors del primer equip també han gaudit al llarg dels anys de les instal·lacions del Club Tennis Sabadell per fer exercicis de prevenció i tractar les seves recuperacions físiques. Unes instal·lacions privilegiades pel que fa a equipaments i ubicació.

El nou projecte del Centre d’Esports Sabadell aposta per la cohesió amb els clubs més importants de Sabadell amb l’objectiu de fer créixer el teixit esportiu de la ciutat i donar a conèixer els valors amb el que entitats, socis i aficionats ens identifiquem i que estan plenament representats en l’esport, sigui de la disciplina que sigui.

CES / Agenda

23 MARÇ

Divendres · 10:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

24 MARÇ

Dissabte · 16:00h · Camp de futbol Mpal. de Lloret de Mar

C.F. Lloret - CE Sabadell 'B'

 

24 MARÇ

Dissabte · 17:00h · Olímpia

CE Sabadell Juv 'A' - U.E. Sants

 

25 MARÇ

Diumenge · 12:00h · Camp de Futbol Mpal. de L'Estartit

U.E. Estartit - CE Sabadell Fem

 

25 MARÇ

Diumenge · 17:00h · El Collao

Partit *

Jornada31 CD Alcoyano SAD - SABADELL

30 MARÇ

Divendres · 12:00h · Nova Creu Alta

Partit *

Jornada32 SABADELL - UE Cornellà

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell