CES / NOTICIES

Renovat l'acord de col·laboració amb el Club Tennis Sabadell

Totes dues entitats, de les més importants de Sabadell a nivell esportiu, sumen esforços des de fa anys

El Centre d’Esports Sabadell FC i el Club Tennis Sabadell han renovat aquesta setmana l’acord de col·laboració que estarà vigent durant la temporada 2017-18.

L’accionista del CE Sabadell, Bruno Batlle, la directora de marketing, Ana Navés, el president del Club Tennis Sabadell, Lluís Duran, i el seu vicepresident, Josep Tudela, han estat els encarregats de formalitzar-lo a les magnífiques instal·lacions del Club Tennis Sabadell.

Ambdues entitats esportives col·laboren des de fa anys i els seus socis se’n beneficiaran novament amb una sèrie d’avantatges que s’aniran activant. Els jugadors del primer equip també han gaudit al llarg dels anys de les instal·lacions del Club Tennis Sabadell per fer exercicis de prevenció i tractar les seves recuperacions físiques. Unes instal·lacions privilegiades pel que fa a equipaments i ubicació.

El nou projecte del Centre d’Esports Sabadell aposta per la cohesió amb els clubs més importants de Sabadell amb l’objectiu de fer créixer el teixit esportiu de la ciutat i donar a conèixer els valors amb el que entitats, socis i aficionats ens identifiquem i que estan plenament representats en l’esport, sigui de la disciplina que sigui.

CES / Agenda

17 GEN

Dimecres · 10:30h · Sant Oleguer

Entrenament

 

17 GEN

Dimecres · 16:30h · Olímpia

Entrenament

 

18 GEN

Dijous · 10:30h · Nova Creu Alta

Entrenament

 

19 GEN

Divendres · 10:30h · Olímpia

Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 09:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 12:00h · Ciutat Esportiva Joan Gamper

FC Barcelona 'B' - CE Sabadell Juv 'A'

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell