CES / NOTICIES

Roberto: "La sensació que em donen els meus companys és de seguretat, gana i il·lusió"

El porter arlequinat ha comparegut aquest migdia en roda de premsa

  • “No és la més feliç perquè arribaran més victòries. Elx ja és aigua passada, l’equip ha agafat un plus d’alegria i motivació per afrontar el partit de l’Olot”.
  • “Ara ens centrem només en l’Olot, en intentar guanyar perquè és un rival molt difícil, que porta setmanes empatant, perdent i també guanyant a rivals directes per la zona alta”.
  • “M’importa el treball col·lectiu. La sensació que em donen els meus companys és de seguretat, de gana i d’il·lusió per guanyar els partits amb màxima exigència i concentració”.
  • “Si guanyes els dos partits, et fiques allà. Però són complicats i només pensem en l’Olot, un rival molt ordenat, molt compacte i que sap a què juga”.
  • “És molt complicat tant a casa com a fora. Ho hem pogut veure amb l’Elche o amb el Mallorca, que duu molts empats seguits. La Segona B és molt igualada i tots els partits són difícils d’afrontar”.
  • “La Nova Creu Alta és un estadi bonic. La gent sempre ens anima, està amb nosaltres i al jugador li fa viure el partit amb més ganes”.

CES / Agenda

17 GEN

Dimecres · 10:30h · Sant Oleguer

Entrenament

 

17 GEN

Dimecres · 16:30h · Olímpia

Entrenament

 

18 GEN

Dijous · 10:30h · Nova Creu Alta

Entrenament

 

19 GEN

Divendres · 10:30h · Olímpia

Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 09:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

20 GEN

Dissabte · 12:00h · Ciutat Esportiva Joan Gamper

FC Barcelona 'B' - CE Sabadell Juv 'A'

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell