Segona derrota de la temporada a la Nova Creu Alta

02/02/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha encaixat una derrota que trenca la ratxa de set victòries consecutives a la Nova Creu Alta. Malgrat avançar-se al marcador amb un golàs de Boris Garrós a la mitja hora de joc, els tres punts han volat cap a terres alacantines després de la remuntada de l’Hércules amb dues dianes de Vergos i Pedro Torres. Antonio Hidalgo ha hagut d’introduir algun canvi a l’11 degut a les baixes en l’última setmana d’Aleix Coch, Manu Lanzaore i Edgar.

Lluny de jugar amb angoixa o pressió per la mala situació de l’equip, l’Hércules ha sortit a la Nova Creu Alta amb un plantejament sòlid i atrevit que ha incomodat el Sabadell en el primers minuts del partit. Les primeres arribades perilloses han estat per a l’equip visitant però al minut 30 ha arribat el gol arlequinat amb una centrada lateral de Pascual i una rematada a l’escaire de Boris Garrós. L’equip d’Antonio Hidalgo obria el marcador i el davanter barceloní marcava el seu tercer gol de la temporada. L’avantatge ha durat cinc minuts fins que un refús d’Ian Mackay ha picat al peu del davanter Vergos i la pilota ha entrat a la porteria arlequinada. Amb aquest gol també es trencava una ratxa de 306 minuts sense encaixar a la Nova Creu Alta.

Antonio Hidalgo ha mogut la banqueta al descans i ha donat entrada a Boniquet per Aarón Rey. Quan només s’havien jugat cinc minuts de la represa, l’Hércules ha fet el segon gol a la sortida d’un córner. El migcampista Pedro ha situat l’1 a 2 a l’electrònic, un cop dur per al conjunt arlequinat. Al minut, 58 Heber Pena ha substituït Ángel Martínez per reforçar l’atac arlequinat i tenir més desequilibri. El Sabadell ha remat i ha gaudit de tres ocasions molt clares per empatar el partit però avui no era el dia. Un mà a mà de Néstor Querol davant Falcón i una rematada des del punt de penal de Grego han estat les més clares en els darrers minuts del partit. L’entrega i l’esforç fins l’últim minut és innegociable en aquest equip i així ho han agraït els més de 4.100 aficionats que han animat l’equip avui a la Nova Creu Alta. Segona derrota de la temporada a l’estadi però el Sabadell continua líder i la setmana vinent visitarà el camp de la Nucía diumenge a les 18.30h.

Fotografia: Críspulo Díaz.