CES / NOTICIES

Seligrat: "Això és futbol i jo vull que guanyi el Sabadell"

Roda de premsa prèvia al CE Sabadell-CD Alcoyano de demà (18:00)

  • "La victòria ens dóna un plus d'alegria i felicitat, però aquesta setmana és especial perquè sense adonar-te'n, ja tens un altre partit".
  • "Estem tots igual. El dissabte també va jugar l'Alcoyano i nosaltres no hem de fer 500 quilòmetres d'autocar com ells. Ells estaran tant o més cansats que nosaltres".
  • "L'avantatge és que conec el 90% dels jugadors que estan participant habitualment, però el desavantatge és que el seu nivell és altíssim i són guanyadors, i m'ho han demostrat 40 milions de vegades i no caldria que ho fessin aquesta setmana".
  • "Galiana és un entrenador que vol que el seu equip defensi i ataqui bé, que sempre sigui protagonista, però també és un entrenador que valora més fer gols que tenir la porteria a zero. Però té un equip tan altament competitiu que és molt difícil fer gols".
  • "A nivell sentimental, no voldria jugar contra l'Alcoyano perquè és un equip que m'estimo moltíssim. L'any passat em van tractar fenomenal, a mi i a la meva família, hi havia molt 'feeling' entre tots però això és futbol i l'Alcoyano és el rival del Sabadell i jo vull que guanyi el Sabadell". 
  • "De moment no descarto ni a Pedro Capó ni a Óscar Rubio. La bona notícia és que Marc Martínez ha entrenat amb normalitat i demà estarà, si no al 100, al 95%".

CES / Agenda

19 AGO

Diumenge 20:00 Ciutat Esportiva Dani Jarque

Partit *

Jornada3 RCD Espanyol B - SABADELL

22 AGO

Dimecres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

22 AGO

Dimecres 19:00 Olimpia

Entrenament

.

23 AGO

Dijous 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

24 AGO

Divendres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

25 AGO

Dissabte 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta Tancada

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell