CES / NOTICIES

Seligrat: "Això és futbol i jo vull que guanyi el Sabadell"

Roda de premsa prèvia al CE Sabadell-CD Alcoyano de demà (18:00)

  • "La victòria ens dóna un plus d'alegria i felicitat, però aquesta setmana és especial perquè sense adonar-te'n, ja tens un altre partit".
  • "Estem tots igual. El dissabte també va jugar l'Alcoyano i nosaltres no hem de fer 500 quilòmetres d'autocar com ells. Ells estaran tant o més cansats que nosaltres".
  • "L'avantatge és que conec el 90% dels jugadors que estan participant habitualment, però el desavantatge és que el seu nivell és altíssim i són guanyadors, i m'ho han demostrat 40 milions de vegades i no caldria que ho fessin aquesta setmana".
  • "Galiana és un entrenador que vol que el seu equip defensi i ataqui bé, que sempre sigui protagonista, però també és un entrenador que valora més fer gols que tenir la porteria a zero. Però té un equip tan altament competitiu que és molt difícil fer gols".
  • "A nivell sentimental, no voldria jugar contra l'Alcoyano perquè és un equip que m'estimo moltíssim. L'any passat em van tractar fenomenal, a mi i a la meva família, hi havia molt 'feeling' entre tots però això és futbol i l'Alcoyano és el rival del Sabadell i jo vull que guanyi el Sabadell". 
  • "De moment no descarto ni a Pedro Capó ni a Óscar Rubio. La bona notícia és que Marc Martínez ha entrenat amb normalitat i demà estarà, si no al 100, al 95%".

CES / Agenda

24 NOV

Divendres · 10:30h · Sant Oleguer

Entrenament

 

25 NOV

Dissabte · 10:00h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

25 NOV

Dissabte · 17:30h · Olímpia

CE Sabadell 'B' - CE Farners

 

25 NOV

Dissabte · 18:00h · Mpal Jose Luis Ruiz Casado

CE Sant Gabriel 'B' - CE Sabadell Fem

 

25 NOV

Dissabte · 18:00h · Nou Estadi Mpal Congost

CE Manresa - CE Sabadell Juv 'A'

 

26 NOV

Diumenge · 12:00h · Nova Creu Alta

Partit *

Jornada16 SABADELL - SD Formentera

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell