CES / NOTICIES

Seligrat: "Amb Arturo hem trobat el que buscàvem"

Roda de premsa prèvia al CE Sabadell - Deportivo Aragón d'aquest diumenge (12:00)

  • “Amb Arturo hem trobat el que buscàvem. Buscàvem un ‘9’, amb experiència a la categoria, que tingués màximes condicions per aquesta posició i que, a més, tingués ganes de venir a Sabadell a ajudar-nos”.

  • “Tal com ha quedat la plantilla, si tornem a la jornada 1, crec que el salt qualitatiu és enorme a tots els nivells. Estic molt content per les dues coses”.

  • “No parlo només que hem millorat perquè alguns no hi són. Els que estan, estan molt millor. A nivell esportiu no començàvem de zero, començàvem de menys zero. Els inicis van ser molt complicats però avui estem molt millor que ahir”.

  • “És un rival més poderós fora de casa que a casa. A ells els hi costa una barbaritat portar el pes del partit però fora de casa no assumeixen aquest rol”.

  • “És important guanyar i més encara guanyar a casa, que és on s’aconsegueixen els objectius. Una setmana més estem aquí i aviam si ho podem aconseguir”.

  • “No m’agrada parlar de la classificació i veure que estem a mitja taula tot i que l’objectiu d’aquest any era estar on estem. Però nosaltres som ambiciosos i volem més”.

CES / Agenda

30 SEP

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada6 Villarreal CF 'B' - SABADELL

07 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada7 SABADELL - RCD Espanyol B

14 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada8 CD Ebro - SABADELL

21 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

28 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada10 UE Cornellà - SABADELL

04 NOV

Diumenge

Partit *

Jornada11 SABADELL - At. Levante UD

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell