CES / NOTICIES

Seligrat: "Contra el Mallorca, o estàs al teu màxim nivell o no tens cap opció"

Roda de premsa prèvia al RCD Mallorca - CE Sabadell de diumenge (12:00)

  • “Des del punt de vista subjectiu, m’encanten aquests partits, el rival, l’estadi, la dificultat... em motiva molt tot això”.
  • “Hem de buscar el nostre màxim rendiment, tenint clar que l’empresa és de màxima dificultat i que vols aconseguir coses que no ha aconseguit ningú. O estàs al teu màxim nivell o no tens cap opció”.
  • “La diferència principal és el pressupost. Si vols una cosa dolça, hi has de posar molt sucre. A Mallorca han fet un molt bon equip de Segona B, on dels 10 dels 11 futbolistes estaven l’any passat a Segona. És un equip de Segona a Segona B”.
  • “El nostre objectiu és tenir la mateixa identitat a casa que a fora. El que passa aquest any és que hi ha tanta igualtat que poden passar coses com les de la setmana passada, on guanyen dos visitants i tota la resta són empats”.
  • “De Gai Assulin encara no tenim el ‘no’ dels metges, tot i que està difícil. Ell vol estar. Pedro Capó està millor que Gai i estarà, no sabem si per 20, 40 o 90 minuts”.
  • “Arthuro està per una mica més que la setmana passada. El problema de la lesió està enrere i ara el tema és que agafi ritme i confiança”.
  • “No m’agradaria complir massa més de 200 partits. Tots els que estem aquí volem deixar enrere la Segona B el més aviat possible”.

CES / Agenda

22 MARÇ

Dijous · 10:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

23 MARÇ

Divendres · 10:30h · Nova Creu Alta

Porta tancada - Entrenament

 

24 MARÇ

Dissabte · 16:00h · Camp de futbol Mpal. de Lloret de Mar

C.F. Lloret - CE Sabadell 'B'

 

24 MARÇ

Dissabte · 17:00h · Olímpia

CE Sabadell Juv 'A' - U.E. Sants

 

25 MARÇ

Diumenge · 12:00h · Camp de Futbol Mpal. de L'Estartit

U.E. Estartit - CE Sabadell Fem

 

25 MARÇ

Diumenge · 17:00h · El Collao

Partit *

Jornada31 CD Alcoyano SAD - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell