CES / NOTICIES

Seligrat: "Contra el Mallorca, o estàs al teu màxim nivell o no tens cap opció"

Roda de premsa prèvia al RCD Mallorca - CE Sabadell de diumenge (12:00)

  • “Des del punt de vista subjectiu, m’encanten aquests partits, el rival, l’estadi, la dificultat... em motiva molt tot això”.
  • “Hem de buscar el nostre màxim rendiment, tenint clar que l’empresa és de màxima dificultat i que vols aconseguir coses que no ha aconseguit ningú. O estàs al teu màxim nivell o no tens cap opció”.
  • “La diferència principal és el pressupost. Si vols una cosa dolça, hi has de posar molt sucre. A Mallorca han fet un molt bon equip de Segona B, on dels 10 dels 11 futbolistes estaven l’any passat a Segona. És un equip de Segona a Segona B”.
  • “El nostre objectiu és tenir la mateixa identitat a casa que a fora. El que passa aquest any és que hi ha tanta igualtat que poden passar coses com les de la setmana passada, on guanyen dos visitants i tota la resta són empats”.
  • “De Gai Assulin encara no tenim el ‘no’ dels metges, tot i que està difícil. Ell vol estar. Pedro Capó està millor que Gai i estarà, no sabem si per 20, 40 o 90 minuts”.
  • “Arthuro està per una mica més que la setmana passada. El problema de la lesió està enrere i ara el tema és que agafi ritme i confiança”.
  • “No m’agradaria complir massa més de 200 partits. Tots els que estem aquí volem deixar enrere la Segona B el més aviat possible”.

CES / Agenda

17 OCT

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

17 OCT

Dimecres 16:00 Olímpia

Entrenament

.

18 OCT

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

19 OCT

Divendres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

20 OCT

Dissabte 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

21 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell