CES / NOTICIES

Seligrat: "Entrenem d’una manera extraordinària, treballem al màxim i els diumenges, habitualment també ho fem"

Roda de premsa prèvia al CE Sabadell - SCR Peña Deportiva d'aquest diumenge (12:00)

  • “Prioritzo el resultat per davant de tot. És l’únic que m’han exigit sempre. Si les exigències fossin diferents, si m’haguessin dit que l’objectiu era la formació o seguir amb una idiosincrasia de club… però el que primen són els resultats. Les meves sensacions de tot el que m’envolta són millors que a aquestes alçades de la primera volta”.
  • “Jo disfruto d’entrenar tots els dies al CE Sabadell. Realment tenim un clima molt bo al vestidor, els jugadors s’esforcen al màxim i creuen en el que es fa. Els diumenges, ningú és superior a nosaltres i, habitualment, tenim més ocasions de gol que el rival i ens generen molt poc”.
  • “Aquesta setmana hem tingut amb problemes musculars a Felipe (Sanchón), que ja els arrossegava des de feia temps. Migue García segueix amb la seva evolució i avui ha fet una part de l’entrenament amb nosaltres, i a Dani Gómez l’han infiltrat aquesta setmana i està bastant millor”.
  • “Com gairebé tots els equips, hi ha una diferència significativa entre jugar a casa i jugar a fora. La Peña Deportiva també té el factor camp que dominen moltíssim i fins i tot han guanyat el Mallorca, l’únic equip que ha guanyat al líder. I fora els hi costa més, com a tots”.
  • “Al desembre s’han reforçat molt bé. Han incorporat a un jugador per línia: un porter, Imanol, i un central, Pau Cendrós, que estaven a Segona. I a davant han incorporat un molt bon davanter i amb molta experiència al grup com és Salinas. A més podem afegir que tenen un entrenador que sap molt bé el que es porta entre mans”.
  • “Ens trobarem un rival molt ordenat, que et concedeix molt poc i tot el que generes ho has de crear tu”.
  • “A mi m’agrada que vinguin a jugar contra nosaltres en bones dinàmiques i amb confiança. A mi no m’agrada gens anar a jugar a Badalona quan porten vuit partits consecutius sense guanyar perquè tothom pensa que, com no guanyen a ningú, no ens guanyaran”. 
  • “Independentment del resultat del diumenge, el que us puc dir és que el Sabadell entrena d’una manera extraordinària, treballa al màxim i els diumenges, habitualment també ho fa. El guió és que, a priori, generarem més perill que la Peña Deportiva però això no garanteix que facis gol i que ells no te’n facin”.
  • “És la filosofia del club. Si no venen joves de màxim nivell, tirarem de cantera perquè la gent d’aquí ens dóna una cosa que no ens dóna ningú i és que tenen moltíssimes ganes d’estar aquí i de treballar pel Sabadell. Mouha és un més de nosaltres”.

CES / Agenda

15 DES

Dissabte 09:00 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell