CES / NOTICIES

Seligrat: "Estem fent les coses d'una manera per la qual ningú ha d'angoixar-se ni ha de patir"

Roda de premsa prèvia al CE Sabadell - Villarreal CF 'B' d'aquest diumenge (17:00)

  • "Aquest partit també és important però no sé si tant com el del Llagostera, aquell tenia el plus de la rivalitat directa. Però hem de guanyar sí o sí".
  • "Estem en un moment futbolístic on tot està tan igualat, les diferències són tan mínimes, que els petits detalls et donen moltíssim. Si al Villarreal 'B', amb aquest potencial, els hi ha costat fer gol en alguns moments de la temporada, imagina't a la resta".
  • "Una cosa és que controlis la pilota i l'altra és que controlis el partit. Jo espero que el CE Sabadell controli el partit i espero que la pilota també la controli el CE Sabadell. Evidentment, hi haurà fases on ho farà el rival perquè és un dels aspectes més positius d'aquest equip, el tracte a la pilota".
  • "Estem fent les coses d'una manera per la qual ningú ha d'angoixar-se ni ha de patir. El CE Sabadell, en cap moment de la temporada, ha estat en situació de patir i jo crec que arribarem així d'aquí al final".
  • "Aleix Coch està fora dels entrenaments però pot arribar al diumenge. La resta estan tots en condicions".
  • "Sé que la titularitat interessa molt però a mi m'interessa més l'equip que acabarà el partit. El normal és que Felipe Sanchón, a casa i aquest diumenge, comenci. Esperem que estigui a aquest nivell al final del partit, que és quan normalment es decideixen les coses".
  • "És possible que a Formentera siguem sis menys però no condicionarà res contra el Villarreal 'B'. Això no treu que durant el partit, segons com vagi, pugui prendre una decisió amb algú que porti quatre targetes".

CES / Agenda

28 ABR

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada35 SABADELL - CD Castellón

05 MAI

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada36 CD Alcoyano SAD - SABADELL

12 MAI

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada37 SABADELL - SD Ejea

19 MAI

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada38 UE Olot - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell