CES / NOTICIES

Seligrat: "Hem de buscar la motivació de guanyar a un rival a qui ningú ha superat a casa"

Roda de premsa prèvia al Villarreal CF 'B' - CE Sabadell de demà (18:00)

  • "Ho hem dit per activa i per passiva. Podem veure clarament que és un futbol totalment diferent el que es pot fer en aquest tipus de superfície. Això ens va millor i ens encanta".
  • "És una motivació més. Si ens agrada guanyar, i sabem que fora de casa és molt difícil, hem de buscar aquesta motivació de guanyar contra un rival a qui ningú ha pogut superar a casa seva".
  • "Anar al camp del Villarreal 'B' i prendre-li la pilota no diré que és impossible, però és molt difícil. Hem d'intentar que quan ells la tinguin, no estiguin còmodes. I l'estona en què la tinguis tu, el teu equip sigui vertical i faci mal al rival".
  • "Això és un esport col·lectiu i l'equip és la força de tots. Si la setmana passada érem 17 i aquesta setmana som 20, evidentment que som més forts. Però els conceptes i la forma de fer les coses varien poc".
  • "Miguel Álvarez és un entrenador d'una generació diferent de la meva. Per a mi sempre ha estat una referència, sempre he pensat que quan fos gran i fos entrenador, voldria assemblar-me a ell. Sap més el llop per vell que per llop".
  • "Anem a plantar-li cara a tothom. Ara jugarem contra equips de la part alta de la classificació a camps que creiem que se'ns donen millor que altres i volem marcar el nivell que tenim contra ells". 
  • "No volem anar a un intercanvi de cops perquè podem perdre. Hem d'intentar que, si pega algú, siguem nosaltres i esquivar els seus". 

CES / Agenda

20 MARÇ

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

21 MARÇ

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

22 MARÇ

Divendres 10:30 Olimpia

Entrenament

Porta oberta

23 MARÇ

Dissabte 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

24 MARÇ

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada30 At. Levante UD - SABADELL

31 MARÇ

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada31 SABADELL - Valencia Mestalla

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell