CES / NOTICIES

Seligrat: "Hem reforçat tot el que fan bé aquests futbolistes"

Roda de premsa prèvia al CD Atlético Baleares - CE Sabadell d'aquest diumenge (12:00)

  • “Estaria preocupat si només ens costés a nosaltres o estaria animat si només li costés al Balears a casa seva, però crec que és la tònica habitual”.
  • “Ens costa molt guanyar però crec que hem tingut un nivell competitiu altíssim a tots els camps que hem anat, hàgim guanyat, perdut o empatat. Si hi ha un camp on aquest nivell no ha estat l’habitual, va ser a Cornellà”.
  • “Especialment en els camps d’aquestes superfícies, la continuïtat de la pilota és molt menor que en els de gespa natural, està contínuament aturada, hi ha més imprecisions i més accions de segona jugada. El més normal és que el que guanyi aquestes accions, s’emporti el partit”.
  • “En les tres últimes jornades, més del 75% dels equips no van fer cap gol o només en van fer un. Amb aquestes xifres i amb l’ABP, podem marcar el guió de què pot passar allà. Jo veig un partit amb pocs gols i on les accions a pilota aturada seran bàsiques per al resultat final”.
  • “Felipe Sanchón i Migue García no vindran per problemes musculars i Aleix Coch està sancionat, la resta estan”.
  • “Si no fem les coses tan bé com podem és per excés de ganes, de voler… I això em dóna certa tranquil·litat perquè el jugador fa tot el que poc. Aquest bloqueig és per les circumstàncies del partit i hem reforçat tot el que fan bé aquests futbolistes, que siguin conscients que fem coses malament però fem moltes més coses bé. Ells ho han de saber perquè aquest camí és el que ens portarà a millorar el nostre rendiment”.

CES / Agenda

23 SEP

Diumenge 17:00 Nova Creu Alta

Partit *

Jornada5 SABADELL - Ontinyent CF

30 SEP

Diumenge

Partit *

Jornada6 Villarreal CF 'B' - SABADELL

07 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada7 SABADELL - RCD Espanyol B

14 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada8 CD Ebro - SABADELL

21 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

28 OCT

Diumenge

Partit *

Jornada10 UE Cornellà - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell