CES / NOTICIES

Seligrat: "L'equip pot guanyar a qualsevol i ho ha d'intentar"

Roda de premsa prèvia a l'Atlético Saguntino - CE Sabadell de demà (17:30h)

  • "El Saguntino, al que s'ha de jugar en aquells camps, juga millor que la Peña Deportiva. Hi creu més i relaciona molt més el seu èxit a la categoria amb tenir èxit en el seu camp. Juguen al que s'ha de jugar allà i ho fan extraordinàriament".
  • "Realment, l'ambient també era molt bo abans. Espero veure-ho demà i que ens doni un plus de confiança, de creure encara més en què l'equip pot guanyar a qualsevol i ho ha d'intentar".
  • "L'únic partit que el Sabadell ha perdut va ser a Alacant amb un arbitratge que jo vaig qualificar com el més anti visitant que he viscut mai a Segona B. Si veiem els resultats, ens costa guanyar, com a tots, però encara costa més guanyar-nos".
  • "En aquell camp, tal com bota la pilota, hi ha segones, terceres i quartes jugades. Hi ha molt joc aeri, joc directe, pilota aturada, serveis de banda llargs, faltes de mig camp penjades a l'àrea...".
  • "A Felipe el tenim amb problemes musculars i Migue Garcia va notar molèsties a l'escalfament de l'altre dia i tampoc viatgen. Quatre jugadors, tots de perfil ofensiu, que no els podrem tenir".

Imatge: Críspulo Díaz

CES / Agenda

14 NOV

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

14 NOV

Dimecres 16:30 Olímpia

Entrenament

Porta oberta

15 NOV

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta oberta

16 NOV

Divendres 10:30 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

17 NOV

Dissabte 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

18 NOV

Diumenge 17:00 Nova Creu Alta

Partit *

Jornada13 SABADELL - CF Badalona

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell