CES / NOTICIES

Seligrat: "De mica en mica ens aproparem a la zona que nosaltres volem"

Roda de premsa prèvia al CE Sabadell - Ontinyent CF de diumenge (17:00)

  • "A fora (Ontinyent) ha aconseguit resultats de molt de mèrit i l'únic partit que ha perdut ha estat al minut 92', de penal i contra l'Elche. Això et diu una mica la dificultat de guanyar a aquest rival".
  • "Té un grup ordenat, és un equip de Segona B amb nivell Segona B. S'ajunten, van tots a una i amb una intensitat molt elevada. Això ja et dóna molta dificultat per desequilibrar i fer un gol. D'altra banda, ells tampoc tenen facilitat per fer gols, si no estarien amb el Mallorca i l'Elche".
  • "Si nosaltres aconseguim que al rival li costi molt fer-nos gol, amb pocs gols podem guanyar els partits. Dediquem gran part de la nostra feina setmanal a l'atac i a la fase ofensiva, però a aquesta categoria costa molt i nosaltres hem tingut baixes clau i depens més de no encaixar".
  • "Aquestes dues decisions (Capó i Víctor de davanters) han vingut marcades per l'estat físic dels jugadors de l'equip i per adaptar-nos a com era el rival i com li podíem fer mal. Vam fer-ho el millor que vam poder en funció de com entrenaven els jugadors".
  • "Crec que tots dos (Felipe i Migue Garcia) estaran. Avui han entrenat amb normalitat".
  • "Intento no mirar massa la classificació perquè no m'agrada com està. M'agradaria estar més a prop de dalt i, com no ho estic, no m'interessa. Però estic convençut que de mica en mica ens aproparem a la zona que nosaltres volem". 
  • "Només veient el que està fent l'Ontinyent com a visitant, li has de tenir respecte sí o sí. És una de les tasques com a entrenador: quan ve un equip que a priori és inferior, que tothom pensi que no és així".

CES / Agenda

17 OCT

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

17 OCT

Dimecres 16:00 Olímpia

Entrenament

.

18 OCT

Dijous 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

19 OCT

Divendres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

20 OCT

Dissabte 10:00 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

21 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada9 SABADELL - CD Teruel

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell