CES / NOTICIES

Seligrat: "Si se li dona continuïtat al projecte, serà qüestió de temps que el CE Sabadell faci un salt qualitatiu"

Declaracions del tècnic arlequinat després del partit contra el Lleida Esportiu

  • "L’única diferència que hi ha hagut avui respecte a altres dies és que el Lleida ha pogut guanyar. Normalment aquí es veu un monòleg del CE Sabadell en joc i ocasions. Avui teníem davant un equip que s’hi jugava molt i que ha vingut a la Nova Creu Alta amb el millor que tenia. Ha sigut un partit maco per l’espectador, obert, amb anades i tornades contínues, i amb ocasions a totes dues porteries. L’empat és just".
  • "A l’últim quart d’hora, hem tingut situacions de quatre i cinc contra dos en atac ràpid en què hem decidit malament l’última passada o el control per finalitzar no ha estat bo. De les tres ocasions més clares del partit, dues d’elles han estat als peus de Felipe Sanchón i l’altra a peus d’Arturo, els dos homes amb més gol de la plantilla".
  • "Avui hem acabat el partit amb tres jugadors del filial: el Romans, el Víctor i el Sergio. Han treballat molt durant tot l’any i si no els hi he donat més minuts és perquè mai he vist el moment oportú. La majoria de partits han sigut tancats sempre, amb poca diferència en el marcador i no he volgut carregar de responsabilitat a jugadors amb poca experiència. No obstant això, els tres han estat a l’alçada del partit avui".
  • "No és gaire normal que hi hagi dirigents tan bons com els que hi ha aquí al CE Sabadell, no només quant a competència, sinó també quant a tracte humà. I no és gaire normal que, amb la temporada que hem fet en una entitat com el CE Sabadell, amb aquesta història i aquesta exigència, hàgim acabat amb l’harmonia amb què hem acabat, amb l’afició al camp i contenta amb els jugadors i el tècnic".
  • "Aquest ha sigut un any atípic en què, donades les circumstàncies en les quals es trobava el club la temporada passada i com ha anat aquesta d’inici a final, hi ha hagut un canvi significativament positiu. Si se li dona continuïtat al projecte, serà qüestió de temps que el CE Sabadell faci un salt qualitatiu”.

Imatge: Críspulo Díaz.

CES / Agenda

22 GEN

Dimarts 10:30 Olímpia

Entrenament

Porta oberta

23 GEN

Dimecres 10:30 Sant Oleguer

Entrenament

Porta oberta

24 GEN

Dijous 10:30 Olímpia

Entrenament

Porta oberta

25 GEN

Divendres 10:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta tancada

26 GEN

Dissabte 18:00

Partit *

Jornada22 FC Barcelona B - SABADELL

03 FEB

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada23 SABADELL - CD Atlético Baleares SAD

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell