CES / NOTICIES

Seligrat: "Tots els que hem vingut aquí som molt ambiciosos"

Roda de premsa prèvia al Deportivo Aragón - CE Sabadell de diumenge (12:00)

Tornar

  • "Ens enfrontem a un equip jove, inexpert a la categoria i que acaba d'arribar. Aquesta és la part més bona del rival. I la part més complicada és que juguem a casa d'un filial, amb jugadors de moltíssim talent".
  • "Durant tres partits consecutius han intentat sortir en curt i amb combinacions en camp propi. Això li va portar a dues derrotes a casa, amb pèrdues molt perilloses que el rival va aprofitar. A Olot van canviar: el seu porter no va jugar ni una sola vegada amb la seva defensa. Quatre jornades després, el Deportivo Aragón és un altre".
  • "Tenim un concepte de joc clar. Sense pilota, volem que el rival estigui molt incòmode, que vegin que és molt difícil fer-nos gols i generar ocasions. I amb pilota volem ser protagonistes. La primera part l'estem duent a terme prou bé i a la segona, el marge de millora és gran".
  • "Arthuro entrarà a la convocatòria. L'única baixa que tenim és la de Gai, que avui ha fet l'entrenament per primera vegada amb el grup des de la seva intervenció de genoll. Quan estem tots, aquest equip és més fort".
  • "No crec que sigui un tema de nerviosisme. Tots els locals ens veiem amb l'obligació de portar el pes del partit. Amb un equip molt jove i inexpert en aquesta categoria, no és fàcil. Ho van intentar en els dos primers partits i no els hi va sortir bé".
  • "Jo no veig cap problema aquí. Hi ha aspectes del joc, del club, que es poden millorar... clar. Això és Segona B. Com va tot a la jornada 4 en un club nou, amb uns propietaris nous, amb un equip nou? Tampoc hem vingut a un Sabadell campió, no duu quatre anys consecutius campió de Segona B i jugant molt bé. No és el cas. Havíem de millorar una barbaritat de coses i ho estem intentant. Aquest procés no és senzill. Però les coses van entre bé i molt bé".
  • "El Sabadell, tingui el pressupost que tingui, és un club històric, guanyador i molt ambiciós. No hauria d'estar a Segona B però hi ha una sèrie de condicionants que afecten. Crec que tots els que hem vingut aquí som molt ambiciosos, també la seva afició. Busquem l'excel·lència i l'equip ara no està d'excel·lent, però tampoc està malament. Estic molt content de com està l'equip, de com es comporta la meva afició. Acabem de començar i no veig el problema per cap lloc. Millorarem? Molt, sí".

CES / Agenda

15 DES

Dissabte 09:00 Per determinar

Entrenament

Porta tancada

16 DES

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada17 SABADELL - CD Alcoyano SAD

22 DES

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada18 SD Ejea - SABADELL

06 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada19 SABADELL - UE Olot

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

13 GEN

Diumenge (Horario provisional)

Partit *

Jornada20 CF Peralada - Girona B - SABADELL

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell