CES / NOTICIES

Seligrat: "Vull que l'equip segueixi en aquesta línia, competint com està competint"

El tècnic arlequinat ha parlat per als mitjans abans del Cornellà-Sabadell de diumenge (18:00)

  • "Les victòries donen alegria i confiança, i si n'encadenes dues consecutives i et porten a apropar-te a la part alta, molta més".
  • "Pedro Capó té un problema muscular que no va arribar a trencament. Estarem pendents de la seva evolució perquè queden 48 hores i el tema muscular pot canviar molt".
  • "Hem tingut tres partits en una setmana i a Segona B no estem massa acostumats a aquestes coses. A més, tenim pocs jugadors acostumats a gespa artificial i muscularment ens afecta una mica més".
  • "Si no passa res estrany, aquest diumenge Víctor estarà a l'equip perquè s'ho ha guanyat en gespa artificial i natural. Ell és un jugador polivalent i el podem utilitzar en moltes posicions".
  • "En l'últim partit del Cornellà a casa contra l'Elche, tenen dos pals i els hi treuen una pilota sota pals. El resultat, si veus les accions de perill i el domini del partit, pot acabar amb qualsevol cosa menys amb victòria de l'Elche".
  • "Jordi Roger coneix perfectament la categoria, coneix el seu equip, coneix Cornellà millor que ningú i cada temporada fa una mica millor el seu equip. Per a mi, és el millor equip en aquest tipus de superfície".
  • "Entre els quatre primers estaran Elche i Mallorca, hi ha poc marge d'error. Després hi ha un grup de set, vuit, nou equips que lluitarem per les altres dues places i jo vull que el Sabadell sigui un d'aquests equips i estic convençut que el Cornellà serà un altre".
  • "M'és indiferent que acabem la jornada quarts, cinquens o sisens. Jo el que vull és que l'equip continuï en aquesta línia, competint com està competint, i estant sempre molt a prop de la victòria".

Imatge: Críspulo Díaz.

CES / Agenda

23 JUL

Dilluns09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

23 JUL

Dilluns19:00Olímpia

Entrenament

 

24 JUL

Dimarts09:30Sant Oleguer

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres09:30Nova Creu Alta

Entrenament

 

25 JUL

Dimecres20:00Mpal Palamós-Costa Brava

Palamós CF - CE Sabadell

 

26 JUL

Dijous09:30Olímpia

Entrenament

 

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell