Si estem tots junts, el CE Sabadell pot amb tot

No ha pogut ser. Tot i vosaltres; tot i el vostre alè, els vostres ànims, els vostres càntics i la vostra escalfor. Avui no heu estat el jugador número dotze; avui hi ha hagut 9923 jugadors.

Les primeres ocasions han arribat de la mà del F.C. Barcelona ‘B’. En els deu primers minuts, l’equip de Gerard López ha tingut fins a tres oportunitats per posar-se per davant a l’electrònic: la primera la més clara de totes; amb una teva-meva en el frontal de l’àrea que l’ha deixat sol davant Ezkieta, però la seva definició ha anat massa llarga i la pilota ha impactat amb la fusta; després, Fali ha realitzat una mitja volea que ha sortit desviada; per últim, una jugada individual d’Alfaro ha acabat amb un retall dins l’àrea i un xut que ha rebutjat la defensa arlequinada a córner.

Però el Sabadell ha volgut donar un cop sobre la taula i fer mal en la primera que ha tingut. En una contra conduïda magníficament per Gai Assulin, l’equip arlequinat ha provocat un córner que ha posat Txomin. Amb una gran paràbola, Suárez no ha pogut rebutjar la pilota i Marlon, tractant de treure l’esfèric de l’àrea, ha introduït la pilota en la seva porteria.

Després del gol ha arribat el futbol; el Sabadell ha estat més protagonista amb la pilota i ha tractat de madurar més les jugades. Fins al final de la primera part hi ha hagut un parell d’intercanvis d’ocasions, a destacar un xut de Marc Cardona i un altre de Txomin des de la frontal.

L’equip de Guillemo Fernández Romo i tots els arlequinats i arlequinades presents a l’estadi han tractat d’aguantar els tres punts a la segona part, i augmentar la renta si era possible.

Els primers cinc minuts de la segona part han estat molt accidentats. Primer Gai Assulin demanava l’entrada de les assistències i deixava el seu lloc a Migue. L’ensurt l’ha donat Fali, que ha topat amb el cap amb el sevillà del Sabadell i ha hagut de ser traslladar en ambulància als serveis mèdics de la ciutat.

Carreño ha tingut el 2-0 en una magnífica jugada, on ha tret a passejar la seva cama dreta en una pilota que queia des del cel; l’esfèric viatjava directament a l’escaire. Anava caient, a poc a poc, i ja quan quasi es veia endins Suárez ha tret la mà.

Els últims 20 minuts han estat intensos. Juanjo Ciércoles ha vist la segona groga i el Sabadell s’ha fet fort al darrere. Tot i la inferioritat, l’equip de Romo no ha desaprofitat les seves ocasions en atac i en una d’aquestes ha arribat la jugada polèmica del partit. En un llançament de falta de Jordi López, Manu Torres ha caigut dins l’àrea per una empenta de la defensa blaugrana. Tot i la claredat de l’ocasió, el col·legiat no ha volgut assenyalar l’acció.

L’afició, tot i això, seguia animant. Quan més ho ha necessitat l’equip, aquí ha estat el temple per guanyar el partit. Però un maleït rebot ha fet que l’esforç no es vegi recompensat amb els tres punts. Al 95 un xut de Perea ha rebotat en un defensa arlequinat, i la pilota ha fet una paràbola impossible per a Ezkieta.

La setmana vinent tornarem a necessitar-vos al nostre costat. Com cada cap de setmana. El diumenge a les 17:00 el C.E. Sabadell rebrà l’Atlético Levante a la Nova Creu Alta.