Un punt per créixer

11/11/2019

El Centre d’Esports Sabadell tornava a jugar un partit a Andorra 22 anys després i ha tingut la victòria a tocar. Els futbolistes d’Antonio Hidalgo guanyaven per 0 a 2 al minut 7 però han pagat el desencert per tancar el partit i amb 10 jugadors l’Andorra ha igualat l’electrònic als últims minuts. Ángel Martínez s’ha perdut el segon partit consecutiu, el capità va caure de la llista a última hora per unes molèsties. Aquest cop, el tècnic arlequinat ha optat per jugar amb Xavi Boniquet i Adri Cuevas al mig del camp i ha fet coincidir  Edgar Hernández i Néstor en atac.

El partit ha començat amb un ritme frenètic. El Sabadell ha sortit a ofegar l’Andorra i en els primers 7 minuts ah fet dos gols. Primer Néstor Querol ha empès al fons de la xarxa una pilota pentinada per Aleix Coch i dos minuts després, Edgar Hernández s’ha avançat al porter local per rematar amb potència una centrada de Josu. Els 250 aficionats arlequinats no s’ho podien creure i les temperatures sota zero passaven a un segon pla per aquest gran inici arlequinat. Abans d’arribar als 20 minuts, un lliure indirecte a menys de 10 metres de la porteria d’Ian Mackay l’ha aprofitat Bover per retallar distàncies al marcador de Prada de Moles. Per si no havien succeït prou coses, al minut 28 l’experimentat Víctor Casadesús marxava expulsat després de veure la segona targeta groga. Abans del descans el Sabadell ha tingut dues aproximacions més a la porteria de Nico Ratti però els xuts d’Aarón Rey i Edgar Hernández no han trobat els tres pals.

A la represa el partit ha perdut velocitat però malgrat les ocasions, el Sabadell no l’ha pogut sentenciar. Les més clares han estat per Óscar Rubio i Néstor Querol. Al minut 53, el futbolista lleidatà ha rematat des de l’interior de l’àrea una centrada des de l’esquerre que ha marxat per sobre del tarvesser quan ja es cantava el gol, i al minut 65, un xut sense porter de Néstor Querol ha topat amb la base del pal. En el tram final de partit, el tècnic Antonio Hidalgo ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Aitor Pascual, Manu Lanzarote i Pajarero. El cop de fred per als arlequinats ha arribat al minut 86 quan Forgas ha empatat el partit amb una gran rematada al segon pal. El Sabadell marxa amb un punt d’Andorra i continua a la zona privilegiada de la classificació. Diumenge vinent l’equip arlequinat té una oportunitat per fer bo el punt a la Nova Creu Alta contra el Gimnàstic de Tarragona (17h).

Fotografia: Críspulo Díaz.