Victòria del CE Sabadell en l’últim test de pretemporada

12/09/2020

El Centre d’Esports Sabadell guanya per 3 a 1 al FC Andorra en l’últim test de pretemporada abans d’iniciar LaLiga Smartbank. Víctor García i Gorka Guruzeta, amb dues dianes, han estat els golejadors de l’enfrontament disputat al CAR de Sant Cugat a porta tancada.

En el primer temps, tot i estar ben posicionat, l’equip no ha disposat de gaires ocasions de perill llevat del gol de Víctor García. Una bona pressió del valencià li ha servit per obrir el marcador, al superar amb comoditat a Bañuz. De les poques ocasions de perill de l’equip Andorrà ha arribat l’empat de la mà de Iker Boujon, que ha superat a Mackay.

A la represa, la dinàmica del partit semblava ser la mateixa. Però l’equip ha sabut generar més perill a camp rival amb l’entrada de Gorka Gruzeta, Heber Pena, Juan Hernández i Pierre Cornud. La primera ocasió arribava amb un xut potent de Juan, que ha aturat Bañuz, després d’una molt bona recuperació d’Heber.

A falta de 15 minuts pel final, Gorka Guruzeta ha rematat una molt bona centrada d’Òscar Rubio per desfer l’empat. I pocs minuts més tard, Guruzeta feia el segon després d’una passada a l’espai d’Heber Pena. El davanter ha controlat amb el pit i amb un potent xut ha batut a Bañuz per posar el definitiu 3 a 1 al marcador.

Amb aquesta victòria el Sabadell ha finalitzat la pretemporada, una setmana abans de la seva estrena de nou a LaLiga Smartbank. El conjunt arlequinat s’enfrontarà, dissabte vinent, al Rayo Vallecano a l’estadi de Vallecas,en el seu primer partit de la Lliga.