Victòria solvent a la Nova Creu Alta

Tercera victòria consecutiva del Centre d’Esports Sabadell. Els futbolistes de Toni Seligrat han enlluernat la Nova Creu Alta amb un gran partit coral que els ha servit per superar el CD Teruel, que arribava a l’estadi com l’equip menys golejat del grup 3 de Segona Divisió B amb només quatre gols en contra. I a més, porteria a zero. Els arlequinats no han trobat el gol a la primera meitat però a la segona han sortit amb una marxa més i han asfixiat la porteria visitant per marcar dos gols obra de Felipe i d’Ángel. El tècnic Toni Seligrat ha donat entrada en l’onze inicial a Felipe per Adri Cuevas respecte l’últim partit contra el CD Ebro.

La primera meitat del partit ha estat força plana, el Sabadell s’associava amb coherència al mig del camp però quan arribava a la zona de tres quarts el Teruel utilitzava bé les seves virtuts defensives per impedir ocasions clares de gol. A l’equador de la primera part és quan han arribat les primeres ocasions perilloses del partit, primer una rematada de cap del Teruel que ha sortit per sobre el travesser de la porteria de Roberto i en l’acció posterior un gol anul·lat a Antonio Domínguez per fora de joc. A partir d’aquí el Sabadell s’ha animat i ha gaudit de dues grans oportunitats abans del descans: el porter visitant ha desviat un xut de Felipe que anava a l’escaire esquerre i dos minuts després Arturo no ha pogut definir un 1 contra 1 davant Valera.

A la represa, el Sabadell s’ha volcat sobre la porteria defensada per Salva amb la sensació que en un moment o altre arribaria el primer gol del partit. Als cinc minuts de la segona meitat els arlequinats han guadit d’una doble ocasió, en primera instància la rematada creuada d’Arturo la treu el porter visitant i el refús cau a Ángel que envia la pilota per sobre el travesser. El Sabadell seguia insistint fins que al minut 60 Felipe Sanchón ha provocat un penal que ell mateix ha transformat per fer justícia al marcador. Un a zero i el Sabadell, lluny de confromar-se amb el resultat, ha continuat en la mateixa dinàmica. Al minut 65, Arturo no ha pogut finalitzar un 1 contra 1 al fons de la xarxa de la porteria del Teruel. Seligrat ha donat entrada a Gato i Migue per Antonio i Josu, cares noves però l’equip ha seguit tenint ocasions clares per marcar. El capità Migue ha tornat als terrenys de joc després d’un mes i mig de baixa per la lesió que es va produir en el partit contra el Conquense. Al minut 75, el Teruel s’ha quedat amb 10 futbolistes per l’expulsió del seu capità, Durán. Quan restaven dos minuts pel final una gran jugada combinativa dels arlequinats l’ha finalitzat Ánegl per posar el 2 a 0 definitiu a l’electrònic de la Nova Creu Alta. Des de la temporada 2013-14 el Sabadell no encadenava tres victòries consecutives. Molt mèrit de tot l’equip arlequinat. El proper partit del Sabadell serà diumenge que ve (12h) al Nou Municipal de Cornellà.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Aleix Coch, Josu (Migue, 80′) Nico, Néstor Querol, Pedro Capó, Ángel, Antonio Domínguez (Gato, 66′) , Felipe Sanchón i Arturo (Edgar, 80′).

CD Teruel: Valera, Crespo, Lou, Cabetas, Durán, Leira, Gabi, Bikoro, Becerra, Jamelli i Franco.

Gols: 1-0 (Felipe, 60′) i 2-0 (Ángel, 88′).

Àrbitre: Daniel Pastoriza Iglesias (col·legi gallec). Ha amonestat l’arlequinat Ángel i els visitants Crespo, Cabetas i Vitoro. Ha expulsat per doble groga el visitant Durán.

Estadi: Nova Creu Alta, 2.068 espectadors.

Fotografia: Críspulo Díaz.