Victòria total a la Nova Creu Alta

20/10/2019

El Centre d’Esports Sabadell ha refermat el seu gran moment de forma amb una victòria contundent en una Nova Creu Alta que presentava la millor entrada de la temporada. Els futbolistes d’Antonio Hidalgo ha superat l’Espanyol ‘B’ a través de la pilota, amb moltes arribades i tres gols que han servit per segellar el triomf. El tècnic arlequinat ha donat entrada a Pedro Capó en el lloc d’Óscar Rubio respecte l’11 de la darrera jornada a Llagostera.

L’Espanyol ‘B’ ha sortit amb moltes intencions en els primers minuts del partit i el conjunt entrenat per José Aurelio Gay ha tingut les primeres arribades però sense crear perill a la porteria d’Ian Mackay.  La primera ocasió arlequinada ha arribat al minut 14 amb un xut de Boniquet des de l’interior de l’àrea que ha marxat molt per sobre de la porteria del filial blanc-i-blau. Al minut 26 ha arribat el penal favorable al Sabadell sobre Néstor Querol que definiria de forma magistral Manu Lanzarote. Els arlequinats s’avancaven a l’elèctronic abans de la mitja hora de joc. Després del gol, hi ha hagut uns minuts amb moltes interrupcions al mig del camp fins que al límit del descans s’ha tornat a animar el partit. Primer Néstor Querol ha fet volar el porter perico que ha posta una mà salvadora a l’escaire per evitar el 2 a 0 i després, el mateix Néstor, ha provocat la vermella directa a Iago Índias quan encarava la porteria d’Adrián.

A la represa el Sabadell ha sortit a ofegar el conjunt perico per fer el segon gol. Al minut 54, Néstor Querol no ha pogut arribar a una centrada de Boniquet al punt de penal i cinc minuts després, l’ha tingut Aitor Pascual però la seva rematada a boca de canó ha marxat massa desviada. La insistència ha tingut premi al minut 69 quan Adri Cuevas s’ha girat a l’interior de l’àrea per ajustar el seu xut al pal dret de la porteria d’Adrián i situar el 2 a 0 a l’electrònic de l’estadi. Després del gol, Antonio Hidalgo ha fet un doble canvi, Aarón Rey i Alberto Leira han substituït Ángel i Manu Lanzarote. Al minut 81 el col·legiat del partit ha anul·lat un gol a Néstor Querol per un fora de joc molt ajustat i a la jugaa posterior l’Espanyol ‘B’ ha retallat distàncies amb un llançament de falta directa per sota la tanca de Moha. Tot i el gol, el Sabadell no ha reculat i al minut 90 Adri Cuevas ha fet esclatar la Nova Creu Alta amb el tercer gol arlequinat amb una rematada potentíssima de cap. Segona victòria consecutiva dels arlequinats, segon triomf també a la Nova Creu Alta i vuitena jornada consecutiva sense perdre que alça l’equip a la tercera posició de la taula. Diumenge vinent el Sabadell s’estrenarà a l’Estadi Johan Cruyff per disputar la desena jorna de Lliga contra el FC Barcelona ‘B’.