CES / NOTICIES

Viu un diumenge en família amb SMATSA

A partir de les 12:00 s'organitza una jornada festiva per a treballadors de l'empresa i socis del club

SMATSA organitzarà aquest diumenge 12 de novembre a la Nova Creu Alta una jornada festiva per als seus treballadors i les seves respectives famílies. A més, també estan convidats a assistir amb el seu carnet tots els socis Centre d'Esports Sabadell que ho desitgin.

A partir de les 12:00, l'empresa portarà a terme en el Gol Sud de l'estadi un seguit d'activitats de sensibilització mediambiental per a totes les edats: tallers, inflables, 'food trucks'... Tot plegat culminarà amb el partit corresponent a la 14a jornada de lliga entre el CE Sabadell i el CD Ebro que es disputarà a les 17:00.

Els treballadors d'SMATSA, juntament amb els seus familiars, s'asseuran al Gol Sud, a la grada que duu les tanques amb el patrocini de l'empresa.

D'aquesta manera, el club vol reforçar el seu compromís amb una de les últimes empreses de la ciutat que s'ha sumat al nou projecte i posa a la seva disposició la Nova Creu Alta com a espai per realitzar una celebració en què també es pot crear un vincle amb els socis del Sabadell.

CES / Agenda

19 AGO

Diumenge 20:00 Ciutat Esportiva Dani Jarque

Partit *

Jornada3 RCD Espanyol B - SABADELL

22 AGO

Dimecres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

22 AGO

Dimecres 19:00 Olimpia

Entrenament

.

23 AGO

Dijous 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

.

24 AGO

Divendres 09:30 Sant Oleguer

Entrenament

.

25 AGO

Dissabte 09:30 Nova Creu Alta

Entrenament

Porta Tancada

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell