Es repeteix la història

CE Sabadell: Craviotto, Agus, Valentín, Alcañiz, Lucas Viale, Yeray, Bruno, Adrián (Adama, 76′), Manel (Forgas, 68′), Pirulo, Marc Fernández (Eloy Gila, 64′).

RCD Espanyol ‘B’: Rubén, Carles Soria, Yago, Aarón, Lluís López, Marc Roca, Pibe (Entrena, 65′), Alejandro Serrano, Dalmau (Ripoll, 74′), Rufo (Marc Gual, 84′), Borja.

Gols: 0-1, Pibe (44′).

Àrbitre: Javier Iglesias Villanueva (col·legi gallec). Ha amonestat el local Alcañiz.

Estadi: Nova Creu Alta. 2.223 espectadors. La sabadellenca Adriana Roca, campiona de l’Europa Shield amb el Korfbal Club Barcelona, ha fet la sacada d’honor.

El millor reflex de com s’ha presentat el dia: partit gris a la Nova Creu Alta. Com ara fa dues setmanes contra el Cornellà, el Centre d’Esports Sabadell ha tornat a caure per la mínima en un partit desafortunat, on el RCD Espanyol ‘B’ ha sabut aprofitar les poques oportunitats de les quals ha disposat per endur-se el seu primer triomf com a visitant i els de Miguel Álvarez han estat precipitats en els últims metres (0-1). Una derrota que fa que el conjunt arlequinat acumuli la seva tercera jornada consecutiva sense sumar els tres punts i es quedi instal·lat en mitja taula -32 punts- en terra de ningú.

El partit ha començat amb anades i vingudes per part de tots dos equips. Quan el Sabadell avisava per mitjà de Valentín, el filial blanc-i-blau contestava amb un gol anul·lat i una rematada al pal de Dalmau. Al quart d’hora, Bruno ho tornava a intentar aprofitant una pilota morta però salvava Rubén per enviar-la a córner. A partir d’aquí, la pluja ha entrat en joc, el partit s’ha refredat i el Sabadell només generava perill des de la cantonada. Un total de 19 córners han servit els de Miguel Álvarez. I, poc abans del descans, quan el públic reclamava una caiguda de Manel a l’interior de l’àrea, el gerro d’aigua freda. Ràpid contraatac del filial blanc-i-blau i Pibe aprofitava un mal refús de la defensa i un rebot per marcar a plaer davant Craviotto.

Cop psicològic que ha fet que el Sabadell jugués amb precipitació durant la segona part. El conjunt arlequinat ha portat el pes del partit i ha disposat de les millors ocasions, però avui ha faltat tranquil·litat i precisió en les passades i en els últims metres. Manel i Pirulo ho han intentat en els primers compassos del segon temps. El revulsiu d’Eloy Gila, jugant els seus primers minuts oficials a l’estadi, tampoc ha funcionat. Agus Medina, a deu minuts del final, ha enviat una falta lateral al pal. I, abans d’acabar, dues accions molt clares: un cop de cap molt innocent de Bruno a pocs metres de la porteria i un xut de Forgas que ha marxat per sobre del travesser.

No ha pogut ser. Tot i no generar tant perill com el conjunt arlequinat, l’Espanyol ‘B’ s’ha acabat emportant els tres punts de la Nova Creu Alta. La setmana que ve tocarà reaccionar visitant dissabte (18:30h) el CE L’Hospitalet.