CES / NOTICIES

El CE Sabadell disputarà el play-off exprés a Segona Divisió A

La RFEF ha fet oficial el sistema per resoldre la temporada a Segona B a falta de concretar-se les dates

07/05/2020

El Centre d'Esports Sabadell disputarà el play-off d'ascens a Segona Divisió 'A' després que la RFEF hagi fet oficial la proposta, que divendres ratificarà la Comissió Delegada, de donar per acabada la Lliga i disputar una promoció en format exprés per resoldre els ascensos. El Centre d'Esports disputarà aquest play-off com a tercer classificat del grup 3, posició que ocupava quan es vasuspendre la competició a causa de la COVID-19. El play-off exprés es disputarà en una seu única per determinar, amb tots els equips concentrats i a partit únic. El sistema d'encreuaments i eliminatòries serà "el mateix sistema de competició dispost en la normativa".

La RFEF també ha donat els detalls sobre com s'estructurarà la Segona Divisió 'B' de la temporada 2020/21. La decisió de la Federació Espanyola d'anul·lar els descensos suposa que a Segona B es trobaran 100 equips que es distribuiran en 5 grups. A més, la proposta de la RFEF especifica que hi haurà subgrups i una fase específica per decidir ascensos i ascensos. 

Declaracions del president del CE Sabadell, Esteve Calzada:

"És una forma estranya de trobar-nos-hi, però el jugarem i estem satisfets per la feina feta aquests anys. Era l'objectiu que ens havíem marcat".

"Ens aniran explicant com haurem d'actura en els pròxims dies i haurem de treballar amb molta cautela perquè la decisió final depèn del Ministeri de Sanitat, però crec que s’ha fet un pas important amb el pronunciament oficial per part de la Federació".

"No comprenc una Segona Divisió B amb 100 equips, però entenc que la RFEF ha de prendre decisions que no són fàcils perquè hi ha pressió per tots costats".

CES / Agenda

25 NOV

Dimecres 19:00 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada14 Real Sporting - CE Sabadell

28 NOV

Dissabte 16:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada15 CE Sabadell - CF Fuenlabrada

03 DES

Dijous 19:00 Estadio Heliodoro Rodríguez López

Partit

Jornada16 CD Tenerife - CE Sabadell

06 DES

Diumenge 20:30 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada17 CE Sabadell - Real Oviedo

13 DES

Diumenge 20:30 Municipal Cartagonova

Partit

Jornada18 FC Cartagena - CE Sabadell

16 DES

Dimecres Estadio Municipal Can Misses

Partit

Jornada1 CD Ibiza- Islas Pitiusas - CE Sabadell

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell