CES / NOTICIES

El CE Sabadell i el Consell Comarcal uneixen forces en la projecció del Vallès Occidental

Les dues entitats treballaran conjuntament per la promoció del territori i donar la màxima visibilitat a les campanyes com Viu el Vallès i el web visitvalles.com

15/04/2021

Màxims representats del Centre d’Esports Sabadell FC i del Consell Comarcal del Vallès Occidental han celebrat aquest matí una trobada institucional a la Nova Creu Alta per unir forces i abordar noves vies de col·laboració per a la promoció territorial. 

Des de l’inici de temporada, el Centre d’Esports Sabadell FC dona suport i busca la màxima visibilitat a la campanya Viu el Vallès, impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental que consisteix en la promoció del turisme a la comarca a través diferents propostes amb una agenda d’activitats esportives i turístiques per descobrir les singularitats del territori.

Ha assistit a l’acte com a màxims representants del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el seu president, Ignasi Giménez. Per part del CE Sabadell FC hi ha participat el president Esteve Calzada, Bruno Batlle, director general, Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell FC, acompanyats de Joaquim Badia i Manel Sabés del Consell Assessor del CE Sabadell.

El president del Centre d’Esports Sabadell FC, Esteve Calzada, ha assegurat un cop acabada la reunió que: “Estem encantats de tenir aquesta trobada per continuar treballant junts i ajudar des del CE Sabadell en la promoció del Vallès a través de la projecció que ofereix el futbol, i l’impacte econòmic i l’atracció que genera a arreu del territori”.

El president del Consell Comarcal s’ha dirigit als jugadors del CE Sabadell per donar-los suport davant el partit d’aquest divendres a Fuenlabrada, “estem segurs que demà a Fuenlabrada l’equip sumarà la victòria per continuar a la Segona A”.  D’altra banda, el president ha explicat que: “les dues entitats tenim objectius comuns en la promoció territorial, així com també en la funció social de l’esport. La dinamització que pot aportar l’esport en l’economia de la comarca és important. Al Vallès Occidental comptem amb entitats molt actives en molts àmbits: futbol, natació, waterpolo, hoquei... i aquestes entitats dinamitzen i mouen a molta gent.  Des del Consell Comarcal seguirem treballant per impulsar el turisme esportiu com a motor econòmic al nostre territori”.  

CES / Agenda

09 MAI

Diumenge 16:00 Carlos Tartiere

Partit

Jornada38 Real Oviedo - CE Sabadell

16 MAI

Diumenge 14:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada39 CE Sabadell - CD Tenerife

19 MAI

Dimecres 19:00 Santo Domingo

Partit

Jornada40 AD Alcorcón - CE Sabadell

24 MAI

Dilluns 21:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada41 CE Sabadell - SD Ponferradina

30 MAI

Diumenge 21:00 Estadio Municipal de Anduva

Partit

Jornada42 CD Mirandés - CE Sabadell

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell