CES / NOTICIES

El CE Sabadell rep el premi Emprenedor de l’any 2020

L’equip empresarial liderat per Esteve Calzada rep el premi com a reconeixement a tota la feina del club des de la seva arribada.

23/12/2020

La Xarxa Onion ha decidit lliurar el seu premi Emprenedor de l'Any 2020 al Centre d'Esports Sabadell per l’aposta pel territori i les seves empreses, per donar estabilitat econòmica i financera a l’entitat i per l’èxit de l’ascens en un moment tant complicat. Enguany, per motius sanitaris, no es podrà celebrar el tradicional sopar de Nadal de l'entitat, i els premis es lliuraran en un acte privat a la Nova Creu Alta durant el mes de gener.

Xarxa Onion és la principal xarxa de cooperació empresarial de Sabadell que promou accions conjuntes de consolidació i innovació, tant entre les pimes de la pròpia Xarxa, com amb empreses d’altres associacions. Te la intenció de crear un espai de debat i d’intercanvi a l’entorn del món empresarial, basat en la innovació i la consolidació. Amb formació, xerrades, intercanvi d’experiències i activitats que la Xarxa programa periòdicament o a les quals dóna suport, impulsades per les persones associades.

El president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, ha explicat que el CE Sabadell s'ha premiat per "la valentia de prendre riscos".  En aquest sentit, Bonada ha subratllat que "els emprenedors que hi ha darrera del projecte van decidir arriscar els seus diners en un club que venia d'un concurs de creditors i han dut a terme una de les inversions de capital privat més importants a la ciutat en els darrers anys. Els volem agrair aquesta aposta per Sabadell.". A més el president de l'entitat, ha afegit que: "L'ascens és un èxit esportiu però també un èxit empresarial, ja que possibilitat l'equilibri econòmic del club a mig termini. A més, va ser una enorme injecció de moral per a tota la ciutat en un any tan difícil com aquest. També s’ha volgut destacar la seva vocació de col·laborar amb altres empreses de la ciutat i el seu paper actiu dins el Hub Salut  Esports i Innovació".

Després de tres anys, l'equip empresarial liderat per Esteve Calzada ha aconseguit estabilitzar l'entitat en l'àmbit institucional i financer. I la cirereta ha estat el retorn al futbol professional que era l'objectiu prioritari en l'àmbit esportiu. L'ascens a la Segona A ha portat el Centre d’Esports a competir amb els millors clubs d'Espanya, un fet que ha reforçat la marca Sabadell a l'Estat gràcies a l'impacte televisiu de la categoria.

El president ha destacat: "És un honor rebre el premi a l’Emprenedor de l’any 2020 de Xarxa Onion que posa en valor el treball i el sacrifici dels darrers anys al Centre d’Esports Sabadell FC. Avui en dia podem parlar d’estabilitat financera i econòmica que garanteix la solidesa del club per seguir construint un projecte de futur”.

CES / Agenda

09 MAI

Diumenge 16:00 Carlos Tartiere

Partit

Jornada38 Real Oviedo - CE Sabadell

16 MAI

Diumenge 14:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada39 CE Sabadell - CD Tenerife

19 MAI

Dimecres 19:00 Santo Domingo

Partit

Jornada40 AD Alcorcón - CE Sabadell

24 MAI

Dilluns 21:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada41 CE Sabadell - SD Ponferradina

30 MAI

Diumenge 21:00 Estadio Municipal de Anduva

Partit

Jornada42 CD Mirandés - CE Sabadell

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell