CES / NOTICIES

El CE Sabadell xiula fora de joc a l’LGTBI-fòbia

El club s’uneix a la campanya a favor de la igualtat de totes les persones i a treballar conjuntament per a eradicar l'LGTBI-fòbia als camps de futbol

15/02/2021

El Centre d’Esports Sabadell se suma a la campanya ‘Xiulem fora de joc a l’LGTBI-fòbia’ coincidint amb el Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol del 19 de febrer. Un any més, el Consell Comarcal del Vallès Occidental anima els ajuntaments de la comarca i les entitats esportives a compartir el compromís a favor de la igualtat de totes les persones i treballar conjuntament per a eradicar l’LGTBI-fòbia als camps de futbol i què els jugadors i les jugadores puguin sentir-se lliures.

El passat divendres, el Centre d’Esports Sabadell ja es va unir a la iniciativa, amb un acte simbòlic a la Nova Creu Alta, al qual van ser presents el president del Consell Comarcal Ignasi Giménez: l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el president del CE Sabadell, Esteve Calzada; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Miquel Sellarés i la tinent d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sabadell, Marta Morell. A més, a les pantalles de la Nova Creu Alta es podia llegir el compromís del club contra l’homofòbia i el braçalet del capità Óscar Rubió va lluir la bandera LGTB.

El Consell Comarcal posa a disposició de les entitats esportives el taller formatiu online i gratuït ‘LGTBI-fòbia al món del futbol’, que ja es pot sol·licitar a través de l’adreça electrònica ccvoc.activitats@ccvoc.cat. Aquesta formació, dirigida a totes aquelles persones que desenvolupin tasques a l’entitat, té com a finalitat conèixer els orígens de la discriminació per motius de gènere i oferir eines a les entitats esportives per aturar la LGTBIfòbia.

 

Celebrem plegats el respecte!

CES / Agenda

07 MARÇ

Diumenge 14:00 La Rosaleda

Partit

Jornada28 Málaga CF - CE Sabadell

13 MARÇ

Dissabte 20:30 Nou Castalia

Partit

Jornada29 CD Castellón - CE Sabadell

21 MARÇ

Diumenge Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada30 CE Sabadell - Real Sporting

28 MARÇ

Diumenge Estadio Ángel Carro

Partit

Jornada31 CD Lugo - CE Sabadell

31 MARÇ

Dimecres Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada32 CE Sabadell - Girona FC

04 ABR

Diumenge Estadio Municipal Butarque

Partit

Jornada33 CD Leganés - CE Sabadell

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell