CES / NOTICIES

El Centre d’Esports Sabadell FC i VozTelecom signen un nou acord de patrocini fins al 2021

L’entitat arlequinada renova l'acord amb l’operadora, que seguirà sent el seu proveïdor principal de comunicacions de veu i dades

18/11/2020

El Centre d’Esports Sabadell FC i VozTelecom, líder en solucions de telefonia al núvol per a empreses, han arribat a un nou acord de patrocini per a la temporada 2020/21.

L’acord de patrocini inclou la presència i visibilitat de de la marca VozTelecom a l’estadi de la Nova Creu Alta, així com la participació i col·laboració en diverses accions i esdeveniments en comunicació i xarxes socials que l’entitat organitza durant tot l’any. A més, VozTelecom formarà part de l’ExcellenCES CLUB de l’entitat al costat d’altres patrocinadors.

VozTelecom és la filial a Espanya de l’empresa anglesa Gamma Communications, i líder a nivell nacional en solucions de comunicacions al núvol. En paraules del seu Conseller Delegat, Xavier Casajoana, “reconeixem el compromís que ens ha unit al CE Sabadell al llarg dels últims anys i és per això que renovem la nostra confiança al projecte liderat per Esteve Calzada, president de l’Entitat; especialment important en aquest moment en què les dues empreses tenim per endavant projectes de consolidació i creixement”.

Esteve Calzada, president del CE Sabadell FC: “agraïm el suport de VozTelecom des de l’inici del projecte, amb qui compartim valors i una visió que ens ha permès créixer i superar reptes”.

VozTelecom és també el proveïdor de totes les necessitats de comunicació de veu i dades del CE Sabadell proveint a l’entitat, i a tots els seus associats, dels serveis de centraleta virtual, telefonia fixe i mòbil i accés a internet fet que reforça encara més la trajectòria de col·laboració entre les dues empreses en els darrers anys.

CES / Agenda

25 NOV

Dimecres 19:00 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada14 Real Sporting - CE Sabadell

28 NOV

Dissabte 16:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada15 CE Sabadell - CF Fuenlabrada

03 DES

Dijous 19:00 Estadio Heliodoro Rodríguez López

Partit

Jornada16 CD Tenerife - CE Sabadell

06 DES

Diumenge 20:30 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada17 CE Sabadell - Real Oviedo

13 DES

Diumenge 20:30 Municipal Cartagonova

Partit

Jornada18 FC Cartagena - CE Sabadell

16 DES

Dimecres Estadio Municipal Can Misses

Partit

Jornada1 CD Ibiza- Islas Pitiusas - CE Sabadell

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell