CES / NOTICIES

Migue González: "L'actitud i la predisposició de tot l'equip per anar cap amunt és bestial"

El capità arlequinat ressalta la motivació de l'equip per reprendre la dinàmica positiva començant pel partit d'aquest diumenge

Tornar

02/01/2019

El capità del Centre d'Esports Sabadell, Migue González, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la setmana que l'equip disputarà l'últim partit de la primera volta de la Lliga contra la UE Olot diumenge (18h) a la Nova Creu Alta.

Regal de Reis: "Volem començar bé l'any i sumar els tres punts que són importants per capgirar la dinàmica després dels dos últims partits de l'any que vam perdre contra l'Alcoyano i l'Ejea".

Corregir detalls: "Tots fem autoanàlisi per corregir els detalls que ens estan penalitzant en els últims partits. Som conscients de les coses que hem de corregir en diferents fases dels partits. També som conscients de les coses que fem bé i hem de potenciar. El més important és que l'actitud i la predisposició de l'equip per anar amunt és bestial, molt bona".

Excés de gols encaixats: "Cada temporada és diferent, som conscients que ens fan massa gols però comparar-nos amb altres temporades és enganyós. Preferixo centrar-me en l'equip d'aquest any amb els jugadors que hi ha i corregir els aspectes que depenen de nosaltres".

El partit contra l'Olot: "És un partit importat per ser el primer de l'any, per agafar confiança i reprendre la bona dinàmica. Passar-los a la classificació serà conseqüència de la feina ben fet i de superar-los al terreny de joc. Són un bon equip, venen amb il·lusió i ganes de guanyar, conec a molts jugadors i el cos tècnic i estan molt ben treballat".

Mercat d'hivern: "Sempre que sigui per sumar i millorar l'equip em semblarà bé que vingui algun nou jugador. No és una cosa que em preocupi perquè no depèn de mi i la secretaria tècnica ho decidirà. El que puc dir és que tenim un mot bon grup amb una gran actitut i predisposició".

A nivell personal: "Sempre demano salut i alegries, al 2019 demano salut i alegries per a mi i per a tots. Aquest inici de temporada ha estat delicat, vaig estar 12 jornades lesionat però ara em trobo molt bé i vull afrontar el que resta de temporada al màxim nivell i amb molta il·lusió que segur que ningú me la podrà treure". 

CES / Agenda

24 GEN

Diumenge 14:00 Estadio de los Juegos Mediterráneos

Partit

Jornada22 UD Almería - CE Sabadell

01 FEB

Dilluns 21:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada23 CE Sabadell - UD Logroñés

07 FEB

Diumenge Estadio Gran Canaria

Partit

Jornada24 UD Las Palmas - CE Sabadell

14 FEB

Diumenge Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada25 CE Sabadell - Real Zaragoza

21 FEB

Diumenge RCDE Stadium

Partit

Jornada26 RCD Espanyol de Barcelona - CE Sabadell

28 FEB

Diumenge Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada27 CE Sabadell - Albacete BP

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell