CES / NOTICIES

RDP | Antonio Hidalgo: Esperem un partit de gran exigència. S’ha d'estar molt atent amb pilota i sense”.

El tècnic arlequinat ha comparegut davant els mitjans en la roda de premsa prèvia al partit davant la UD Las Palmas

20/11/2020

Antonio Hidalgo ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge davant la UD Las Palmas. El tècnic arlequinat ha destacat:

Estat anímic: “Evidentment quan perdem ens perjudica, però ens hem d'aixecar ràpid i comença a funcionar. Hem incidit en aspectes que ens fan perdre punts. Durant els partits fem moltes coses bé, però hem de millorar en petits detalls”.

Confiança total: “Al president Esteve Calzada li estic molt agraït per apostar per mi. Les hem viscut de tots colors. És una persona amb la que parlem molt. Tinc molta confiança amb tota la gent del club i en els meus jugadors. Hem de treure resultats i guanyar partits, millorant allò que fem malament”.

Últims minuts: “Hem analitzat les situacions, quan hi ha menys possessió és quan més patim. Hem d'incidir en aquestes situacions. Hem de defensar molt bé, és una qüestió de reforçar, no tot és mala sort”.  

Estat actual: Tenim 7 punts i la realitat és la que és. Però durant molts minuts hem estat sense perdre partits, fem moltes coses bé. Hem de polir els petits detalls i reforçar allò que fem bé”.

Las Palmas: “Guanyar un derbi reforça molt la confiança del jugador, ja que va ser un partit molt igualat. És un equip amb moltíssim nivell, amb jugadors molt dinàmics que troben molt les esquenes. Hem d’estar molt concentrats per treure el partit davant un equip molt ofensiu”.

Plantilla actual: “Tenim una plantilla amplia i amb diferents recursos. No hem tingut la possibilitat de mantenir un onze fixe. Però ara venen molts partits i de ben segur que hi ha possibilitats per diferents jugadors”.

El rival: “Las Palmas té molta qualitat sobretot de mig camp en endavant. A la contra tenen punts febles que hem estudiat i hem treballat. Estic convençut de què farem un bon partit”.

Sobre l’enfrontament: “Esperem un partit de gran exigència. Ells venen duna gran victòria que reforça molt la moral. Tenen jugadors amb molt desequilibri. S’ha d'estar molt atent amb pilota i sense”.

Setmanes de gran exigència: “No hi podem fer res, però jugar cada tres dies amb viatge de per mig, condiciona molt. Sembla que sempre li passi al Sabadell”.

CES / Agenda

25 NOV

Dimecres 19:00 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada14 Real Sporting - CE Sabadell

28 NOV

Dissabte 16:00 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada15 CE Sabadell - CF Fuenlabrada

03 DES

Dijous 19:00 Estadio Heliodoro Rodríguez López

Partit

Jornada16 CD Tenerife - CE Sabadell

06 DES

Diumenge 20:30 Estadio Nova Creu Alta

Partit

Jornada17 CE Sabadell - Real Oviedo

13 DES

Diumenge 20:30 Municipal Cartagonova

Partit

Jornada18 FC Cartagena - CE Sabadell

16 DES

Dimecres Estadio Municipal Can Misses

Partit

Jornada1 CD Ibiza- Islas Pitiusas - CE Sabadell

Veure agenda

CES / Twitter CE Sabadell